In Stars and Time: een RPG-avontuur met tijdlussen

In Stars and Time: een RPG-avontuur met tijdlussen

Samenvatting:

Bereid je voor op een boeiende reis door tijd en avontuur met In Stars and Time, de langverwachte time-looping RPG van ontwikkelaar Adrienne Bazir (insertdisc5) en uitgever Armor Games Studios. Deze game wordt op 20 november 2023 exclusief voor de Nintendo Switch gelanceerd en belooft een unieke en meeslepende ervaring als geen ander.

In In Stars and Time volg je de hoofdpersoon, Siffrin, en hun groep avonturiersvrienden – Mirabelle, Isabeau, Odile en Bonnie – op een zoektocht om een ​​tirannieke koning omver te werpen. Maar nu de overwinning binnen handbereik lijkt, slaat de tragedie toe en wordt de tijd opnieuw ingesteld, waardoor ze hun reis herhaaldelijk opnieuw moeten beleven. Alleen Siffrin behoudt de kennis van deze tijdlus, en de groep moet samenwerken om fouten uit het verleden te corrigeren.

Verken een rijk gedetailleerde wereld met elke lus, daag formidabele vijanden uit in spannende Steen-, Papier-, Schaar-gevechten en benut de herinneringen van je vrienden om de vaardigheden van je gezelschap te verbeteren. Vergeet niet de zegeningen van de raadselachtige Change God in te roepen voor geluk tijdens je avontuur.


Een RPG-avontuur met tijdlussen

In Stars and Time is een opmerkelijk RPG-avontuur met tijdlussen, gepland voor release op 20 november 2023, exclusief voor de Nintendo Switch. Ontwikkeld door Adrienne Bazir (insertdisc5) en uitgegeven door Armor Games Studios, belooft deze game een meeslepende en unieke ervaring voor gamers. Laten we een duik nemen in de wereld van Siffrin en zijn vrienden terwijl ze ernaar streven de ketenen van het lot te doorbreken en hun wereld te redden van een tirannieke heerser.

video
play-rounded-fill

De wereld van Siffrin en vrienden

Ons verhaal begint met Siffrin, een vastberaden hoofdpersoon, en hun loyale groep avonturiersvrienden: Mirabelle, Isabeau, Odile en Bonnie. Samen beginnen ze aan een nobele zoektocht om een ​​einde te maken aan de onderdrukkende heerschappij van een kwaadaardige koning. Maar net als de overwinning binnen handbereik lijkt, slaat de tragedie toe en wordt de tijd zelf gereset, waardoor ze in een eindeloze lus terechtkomen. Alleen Siffrin behoudt de kennis van dit tijdelijke fenomeen, en ze moeten hun metgezellen verzamelen om hun fouten uit het verleden recht te zetten.

De eindeloze tijdlus

In Stars and Time introduceert een boeiend tijdloopmechanisme dat hem onderscheidt. Alleen Siffrin is zich bewust van de terugkerende tweedaagse cyclus, en de groep moet samenwerken om het web van het lot dat hen verstrikt te ontwarren.

Gameplay-mechanismen

De mechanica van het spel is zowel innovatief als boeiend. Neem deel aan spannende Steen-Papier-Schaar-gevechten, waarbij strategie de sleutel is. Verbeter de vaardigheden van je gezelschap door de herinneringen van je vrienden uit te rusten, en vergeet niet de zegeningen van de raadselachtige Change God te zoeken voor geluk tijdens je reis.

De unieke kenmerken van het spel verkennen

Duik dieper in de unieke kenmerken van de game, inclusief de diepgaande karakterontwikkeling en de strategische elementen die gevechten onvergetelijk maken.

Ontdek de rijke kennis en de sfeervolle wereld van In Stars and Time, waar visuele en auditieve elementen samenkomen om een ​​werkelijk meeslepende ervaring te creëren.

Ontdek hoe deze RPG zich onderscheidt van anderen in het genre, met innovatieve gameplay en een aangrijpend verhaal.

Ontdek wat gamers kunnen verwachten van In Stars and Time en waarom het voor opwinding zorgt in de gaminggemeenschap.

Conclusie

In Stars and Time belooft een onvergetelijke game-ervaring, met een uniek tijdloopmechanisme, strategische gevechten en een boeiende verhaallijn. Maak je klaar om aan dit epische avontuur te beginnen wanneer het op 20 november 2023 voor de Nintendo Switch verschijnt.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat is de releasedatum voor In Stars and Time?
  • In Stars and Time wordt op 20 november 2023 exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • 2. Wie is de ontwikkelaar en uitgever van het spel?
  • Het spel is ontwikkeld door Adrienne Bazir (insertdisc5) en uitgegeven door Armor Games Studios.
 • 3. Kun je het tijdloopmechanisme in het spel uitleggen?
  • Zeker! In het spel zitten de personages gevangen in een tijdlus, maar alleen de hoofdpersoon, Siffrin, is zich hiervan bewust. Ze moeten samenwerken met hun vrienden om fouten uit het verleden te corrigeren en vooruitgang te boeken in het verhaal.
 • 4. Wat maakt de Steen-Papier-Schaar-gevechten uniek?
  • De Steen-, Papier-, Schaar-gevechten in In Stars en Time vereisen strategisch denken, wat diepte en opwinding aan de gameplay toevoegt.
 • 5. Hoe beïnvloedt het uitrusten van de herinneringen van vrienden de gameplay?
  • Het uitrusten van de herinneringen van vrienden verbetert de vaardigheden van je team, biedt unieke voordelen en voegt een strategielaag toe aan gevechten.