Indie Highlights 23.01.2019

Indie Highlights 23.01.2019

Nintendo of Europe heeft de video geüpload voor de recente Indie Highlights, waarin de aanstaande Nintendo Switch-games worden gepresenteerd.

video

Time-codes Indie Highlights

  1. Wargroove: 00:44
  2. Double Kick Heroes: 02:17
  3. When Ski Lifts Go Wrong: 03:36
  4. Forager: 04:50
  5. Goat Simulator: The GOATY: 06:24
  6. Inmost: 07:46
  7. Unruly Heroes: 09:22
  8. CrossCode: 11:10
  9. SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech: 12:44

In een nieuwe video met indie-hoogtepunten, gevuld met turn-based, rollenspel en platformactie, presenteerde Nintendo veel van de nieuwe en opkomende onafhankelijke games die naar het Nintendo Switch-systeem kwamen.

De video onthulde een lanceringsdatum van 1 februari voor het turn-based strategiespel Wargroove (Chucklefish), de aankondiging van de volgende game in het veelgeprezen SteamWorld-universum, SteamWorld Quest: Hand van Gilgamech (Image & Form Games / Thunderful Publishing) en meer indie nieuws.

Meer over deze indies

In Wargroove, nu verkrijgbaar voor aankoop, kiezen spelers hun Commander en hanteren ze hun legereenheden in een oorlog tussen strijdende partijen. Maximaal vier spelers * kunnen strategisch de strijd in hun voordeel beïnvloeden tijdens hun campagne, elkaar uitdagen in lokale en online multiplayer-modi  of slagvelden en verhalen ontwerpen met de eenvoudig te gebruiken in-game editor en aanpassingshulpmiddelen .

SteamWorld Quest is een op teams gebaseerde kaartverzamelende rollenspel waarin een episch verhaal draait rond wat het betekent om een ​​held te zijn. Met miljarden mogelijke spellen om te bouwen, humoristische humor, een op verhalenboek geïnspireerde kunststijl en gedenkwaardige personages, is het spel een unieke toevoeging aan de SteamWorld-franchise.

De video onthulde ook veel andere indie-spellen die naar Nintendo Switch kwamen, waaronder retro-geïnspireerde actie-RPG CrossCode (Deck13 Interactive / Radical Fish Games), explosieve metalen ritmegame Double Kick Heroes (Plug in Digital / Headbang Club), puzzel met een verhaal -platformer Inmost (Chucklefish / Hidden Layer Games) en 2D open-world game Forager (Humble Bundle / HopFrog). In een verrassingsaankondiging werd ook onthuld dat indiegames Goat Simulator: The GOATY (Coffee Stain Studios), wanneer skiliften ongelijk gaan (Curve Digital / Hugecalf Studios) en Unruly Heroes (Magic Design Studios) te koop zijn in de Nintendo eShop op Nintendo Switch nu!

Ad