Indie Hit Gunman Clive HD Collection komt

Indie Hit Gunman Clive HD Collection komt

Maak je klaar voor veel geschiet terwijl Gunman Clive HD Collection zijn weg zoekt naar de Nintendo Switch!

Ontwikkelaar Bertil Horberg onthulde via Twitter dat de Nintendo Switch-port van een Gunman Clive-collectie aan Nintendo is voorgelegd. Deze indie favorieten van de Nintendo 3DS komen voor de derde keer terug op een Nintendo-console en nu in 1 compleet pakket.

video

Bovendien lijkt het niet lang meer te duren voordat de release wordt vrijgegeven, omdat de definitieve fixes van de actievolle sidescroller al zijn geïmplementeerd.

Over Gunman Clive

In het jaar 18XX wordt het westen overspoeld door schurken en boeven. Een groep bandieten heeft de dochter van burgemeester Johnson ontvoerd en verspreidt zich over het land. Gunman Clive moet het meisje redden en orde scheppen in het westen.

Het gevecht gaat verder in Gunman Clive 2, omdat zijn strijd tegen de bandieten hem over de hele wereld neemt. Spring en schiet je een weg door diverse en uitdagende levels en vecht tegen enorme bazen.

Gunman Clive is een old-school sidescrolling actie-platformgame in het oude westen. Haal je innerlijke cowboy tevoorschijn en maak je klaar voor een echte revolveractie.