Indie World presentatie samenvatting Augustus 2020

Indie World presentatie samenvatting Augustus 2020

Nintendo heeft een nieuwe Indie World-video uitgebracht met een grote verscheidenheid aan indiegames die dit jaar en volgend jaar naar het Nintendo Switch-systeem komen.

Highlights

Hoogtepunten van de video zijn onder meer de rogue-achtige kerkercrawler Hades, het kaarttruc-avonturenspel Card Shark en Raji: An Ancient Epic, een actie-avonturenspel geïnspireerd door de hindoeïstische en Balinese mythologie dat later vandaag voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht. 

video

De video onthulde ook een gratis update voor twee spelers voor Untitled Goose Game, die op 23 september naar het slapstick-stealth-sandbox-spel gaat.

De enorme bibliotheek met geïnspireerde indiegames op de Nintendo Switch staat op het punt nog groter te worden ”, zegt Steve Singer, Senior Vice President of Publisher en Developer Relations van Nintendo of America. “Dankzij de onafhankelijke ontwikkelaars van over de hele wereld die hun thuis hebben gevonden op Nintendo Switch, blijft het systeem een ​​plek waar fans altijd en overal kunnen genieten van een groeiende en diverse bibliotheek met indiegames.

Hades

van Supergiant Games

Hades is een goddelijke, schurkenachtige kerkercrawler die de beste aspecten van Supergiant’s veelgeprezen titels combineert, van de snelle actie van Bastion tot de rijke sfeer en diepte van Transistor. Als de onsterfelijke Prins van de Onderwereld zullen spelers de krachten en mythische wapens van Olympus gebruiken om te ontsnappen uit de klauwen van de beruchte god van de doden zelf, terwijl ze sterker worden en meer van het verhaal ontrafelen.

Duizenden levensvatbare personage-builds en een volledig ingesproken cast van kleurrijke, levensgrote personages zorgen ervoor dat elke ontsnappingspoging door de steeds veranderende onderwereld uniek is. Hades biedt cross-saves met de pc-versie wanneer de game dit najaar naar Nintendo Switch komt. (Elke versie wordt apart verkocht.)

Raji: An Ancient Epic

van Nodding Heads Games / Super.com

Dit intense actie-avonturenspel speelt zich af in het oude India en is geïnspireerd op de hindoeïstische en Balinese mythologie. Een jong meisje, gekozen door de goden, verzet zich tegen de demonische invasie van het mensenrijk. Haar lot: red haar jongere broer en neem het op tegen de machtige demonenheer. Spelers zullen vloeiende gevechten en parkour ervaren terwijl ze goddelijke wapens beheersen. Raji: An Ancient Epic wordt later vandaag op de Nintendo Switch uitgebracht als exclusieve console met tijdmeting.

Spiritfarer

van Thunder Lotus

Help, als Spiritfarer Stella, de geesten van de overledenen hun weg naar het hiernamaals te vinden door ze over de zeeën te vervoeren op een handgemaakte veerboot. In dit knusse managementspel met handgetekende kunst en animaties worden spelers bevriend met passagiers, passen en verbeteren ze hun veerboot en verkennen ze een fantasierijke wereld – of gaan ze gewoon waar de wind hen brengt. Spiritfarer maakt later vandaag zijn eerste reis op de Nintendo Switch.

Untitled Goose Game

van House House / Panic:

Wat is er erger dan een vreselijke gans? Twee vreselijke ganzen! Een gratis update voor twee spelers voor het populaire slapstick-stealth-sandbox-spel zal vanaf 23 september beschikbaar zijn. Untitled Goose Game krijgt ook een fysieke release op Nintendo Switch, met meer informatie die in de toekomst wordt onthuld. Een Q&A met de ontwikkelaars van Untitled Goose Game vindt plaats op het Indie World Twitter-account op 20 augustus van 13.00 tot 14.00 uur. PT.

Een korte wandeling

van Adam Robinson-Yu / Whippoorwill

Wandel, klim en vlieg door de vredige berglandschappen van Hawk Peak Provincial Park. Een korte wandeling is een spel over spelers die de dingen in hun eigen tempo doen, hun eigen pad kiezen en zien waar dat naartoe leidt. Onderweg ontmoeten spelers andere wandelaars, ontdekken ze verborgen schatten en genieten ze van de schoonheid van de wereld. A Short Hike wordt later vandaag op de Nintendo Switch gelanceerd als exclusieve console met tijdmeting.

Torchlight III

van Perfect World Entertainment / Echtra Games, Inc.

Torchlight III is het luchtige en snelle vervolg op de veelgeprezen actie-RPG Torchlight II. In Torchlight III is het een eeuw geleden sinds de gebeurtenissen van Torchlight II, waarin de grote helden van weleer The Dark Alchemist versloegen. Nu wordt Novastraia opnieuw bedreigd door een invasie en moeten spelers eropuit trekken om het land te verdedigen tegen het kwaadaardige Nederland en zijn bondgenoten.

Torchlight III bevat alle kenmerkende gameplay-mechanica van Torchlight, inclusief bevredigende hack-en-slash-gevechten, epische buitdruppels en, natuurlijk, het geliefde huisdierensysteem dat de harten van ARPG-fans veroverde. Dit grootse avontuur introduceert ook nieuwe functies, waaronder volledig aanpasbare forten, unieke Relic-vaardigheden en een nieuwe eindspelervaring. Torchlight III wordt dit najaar uitgebracht voor Nintendo Switch met een exclusief Red Fairy-huisdier.

Takeshi en Hiroshi

van Oink Games Inc.

De werelden van stop-motionanimatie en RPG’s komen samen in Takeshi en Hiroshi. Als 14-jarige beginnende game-ontwerper Takeshi is het doel van de speler om hun kleine broertje Hiroshi te vermaken met het nieuwste hoofdstuk van hun game. Takeshi moet improviseren: hoewel het zijn doel is om Hiroshi grote uitdagingen aan te laten gaan, wil hij ook voorkomen dat hij verliest. Takeshi en Hiroshi komen later vandaag uit op de Nintendo Switch.

Hypnospace Outlaw

van Tendershoot / Mike Lasch / ThatWhichIs Media / Xalavier Nelson Jr. / No More Robots:

In deze internetsimulator uit de jaren ’90 doorzoeken spelers een breed scala aan websites, voegen nuttige downloads toe aan hun desktop, ontwijken computervirussen en jagen ze op virtuele schurken als Enforcer in de Hypnospace Patrol Department. Hypnospace Outlaw wordt op 27 augustus gelanceerd voor Nintendo Switch. De game zal later vandaag beschikbaar zijn voor pre-order in de Nintendo eShop, en er is ook een gratis demoversie beschikbaar om te downloaden.

Kaart Shark

van Nerial / Devolver Digital

Spelers zullen zich een weg banen naar de top van de 18e-eeuwse Franse samenleving in Card Shark, een stijlvol geïllustreerd avonturenspel waarbij het erom gaat je kaarten goed te spelen. Op hun reis van tafel naar tafel zullen spelers hun repertoire van kaarttrucs moeten opbouwen en zorgvuldig omgaan met hun onrechtmatig verkregen winsten naarmate de inzet steeds hoger wordt. Maar spelers moeten voorzichtig zijn – als valsspelen aan het licht komt, gokken ze met hun leven. Card Shark komt in 2021 aan op de Nintendo Switch.

Manifold Garden

van William Chyr Studio LLC

Zet voet in een prachtige wereld vol breinbrekende puzzels in Manifold Garden, een spel dat de wetten van de natuurkunde opnieuw bedenkt. Geometrie herhaalt zich oneindig in elke richting, en als je naar beneden valt, gaan spelers terug naar waar ze zijn begonnen. Om vooruitgang te boeken, moeten spelers de zwaartekracht manipuleren om hun perspectief te veranderen en de wereld op nieuwe manieren te zien. Manifold Garden wordt later vandaag op de Nintendo Switch uitgebracht.

Subnautica en Subnautica: onder nul

van Unknown Worlds Entertainment:

In Subnautica ontdekken spelers de diepten van een uitgestrekte buitenaardse onderwaterwereld door grondstoffen te verzamelen, onderwaterstructuren te maken en wilde dieren te slim af te zijn om het mysterie van de planeet waarop ze zijn neergestort te ontrafelen. Voor ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar een bevroren avontuur, biedt het vervolg Subnautica: Below Zero duikers die proberen de ijzige biomen van planeet 4546B te overleven. Subnautica en Subnautica: Below Zero zullen beide in 2021 op de Nintendo Switch verschijnen.

Garden Story

van Picogram / Rose City Games:

Garden Story nodigt spelers uit in een gezonde en heerlijke wereld waar ze de community zullen herbouwen als Concord, de nieuw aangestelde Guardian of the Grove. Doorkruis een levendig eiland om invasieve rot te bestrijden, fruitige vriendschappen aan te gaan, kostbare grondstoffen te verzamelen, gebouwen te herstellen en je huis opnieuw op te bouwen. Garden Story bloeit in 2021 op Nintendo Switch.

Evergate

van Stone Lantern Games / PQube Limited:

Evergate is een dromerige 2D-puzzelplatformgame die zich afspeelt in het hiernamaals, waarin spelers Ki besturen, een kinderlijke geest op een reis door leven, dood, ruimte en tijd. De innovatieve Soulflame-monteur geeft de kracht om de tijd te vertragen en geeft spelers grote flexibiliteit bij het navigeren door deze prachtige maar beklijvende wereld. Evergate komt later vandaag op de Nintendo Switch uit.

Bear and Breakfast

van Gummy Cat Studio / Armor Games Studios

In Bear and Breakfast, een relaxte managementavontuurgame, kruipen spelers in de huid van Hank, een goedbedoelende beer die van een verlaten hut een succesvolle B&B probeert te maken. Naarmate het bedrijf zich uitbreidt, nemen ook de mysteries van het bos toe, en binnenkort zal Hank ontdekken dat hij een plot dieper dan de wildernis zelf ontdekt. Bear and Breakfast combineert bouw-, beheer- en verkenningselementen met diepgaande aanpassingen en zijmissies in overvloed. De game wordt in 2021 op de Nintendo Switch gelanceerd als een exclusieve getimede console.

Korte hoogtepunten

De Indie World-presentatie bevatte ook snelle hoogtepunten van nog meer indiegames die naar Nintendo Switch komen, waaronder INMOST van Hidden Layer Games / Chucklefish (21 augustus), The Red Lantern van Timberline Studios en She Dreams Elsewhere van Studio Zevere, die komen beide binnenkort.

Verkoop

Bovendien begint vandaag een Indie World-uitverkoop in de Nintendo eShop, met tot 40% korting op geselecteerde indiegames voor Nintendo Switch, waaronder Exit the Gungeon, Streets of Rage 4, Ori and the Blind Forest en meer. De verkoop loopt van 10:00 uur PT vandaag tot 23:59 uur. PT op 30 augustus. Ga voor een volledige lijst met indie-titels die in de promotie voorkomen naar https: // www. nintendo.com/games/sales-and-deals/

Ad