Indie World Showcase – 11 Augustus 2021 – Volledige samenvatting

Indie World Showcase – 11 Augustus 2021 – Volledige samenvatting

Tijdens Indie World Showcase onthulde Nintendo aankomende releases voor veel nieuwe en opwindende games op de Nintendo Switch.

Dit waren onder andere Metal Slug Tactics, Tetris Effect: Connected, Bomb Rush Cyberfunk, Shovel Knight: Pocket Dungeon! Als je het hebt gemist, kun je alles inhalen via de YouTube-stream hieronder:

video
play-rounded-fill

11 August 2021 – Volledige samenvatting

Bomb Rush Cyberfunk van Team Reptile

In dit graffiti-actie-avontuur, slijp, verf en combo je omhoog om een ​​All City King te worden, een van de beste graffitikunstenaars in een uitgestrekte metropool. Breid je team uit met extra speelbare personages en maak gebruik van het intuïtieve trick-systeem om door de stad te reizen. Dit alles wordt ondersteund door beats van genre-doorbrekende artiesten, waaronder Hideki Naganuma. Bomb Rush Cyberfunk wordt in 2022 gelanceerd als een getimede console exclusief voor Nintendo Switch.

Axiom Verge 2 van Thomas Happ Games LLC

In deze prequel op de originele Axiom Verge vecht een nieuwe held voor haar leven, ondersteund door dezelfde microscopische machines die haar menselijkheid geleidelijk opslokken. Met twee onderling verbonden werelden om te verkennen en door te vechten, is het tijd om de oorsprong van het Axiom Verge-universum te ontdekken. Axiom Verge 2 gelanceerd voor Nintendo Switch!

Eastward vanaf Pixpil / Chucklefish

Ontdek een prachtig gedetailleerde post-apocalyptische wereld in Eastward, een actie-avonturen-RPG met puzzels en kerkerelementen. In een samenleving in de nabije toekomst die op instorten staat, ontdekt een hardwerkende mijnwerker genaamd John een jong meisje genaamd Sam in een geheime ondergrondse faciliteit. Dit onwaarschijnlijke paar begint aan een emotionele reis om de waarheid te ontdekken, door een wonderbaarlijk vreemde wereld te reizen en bruisende steden, merkwaardige campings en schaduwrijke bossen te verkennen. Eastward wordt gelanceerd voor Nintendo Switch als een getimede console exclusief op 16 september, met pre-orders die beginnen in de Nintendo eShop.

TOEM van Something We Made

Een ontspannen, met de hand getekend avonturenspel waarin je op een heerlijke expeditie vertrekt en je fotografische oog gebruikt om de mysteries van de gelijknamige TOEM te ontdekken. Door met eigenzinnige personages te praten en hun problemen op te lossen door nette foto’s te maken, kun je je een weg banen door een verscheidenheid aan verschillende, ontspannende regio’s die zijn geïnspireerd op het Scandinavische platteland. TOEM wordt dit najaar gelanceerd voor Nintendo Switch.

Shovel Knight: Pocket Dungeon van Vine / Yacht Club Games

Met Puzzle Knight als je gids vecht je tegen vijanden, herstel je relikwieën en vecht je tegen nieuwe en bekende bazen in deze puzzel-avontuur-mashup boordevol actie. Groepeer vijanden om enorme kettingaanvallen te ontketenen en grijp sleutels, drankjes en schatten terwijl je probeert te ontsnappen aan de mysterieuze Pocket Dungeon. Er zijn meer dan 10 helden beschikbaar, elk met hun eigen speciale kracht en speelstijl. Je kunt het zelfs tegen een vriend opnemen in de lokale multiplayer-modus.* Als exclusieve functie voor Nintendo Switch kan de Shovel Knight-serie amiibo worden gebruikt om een ​​bekende feeënvriend op te roepen. Shovel Knight: Pocket Dungeon wordt deze winter gelanceerd voor Nintendo Switch.

Metal Slug Tacticsvan Leikir Studio / Dotemu

Met een frisse kijk op Metal Slug die de klassieke actiefranchise naar een nieuwe dimensie tilt, behoudt Metal Slug Tactics de favoriete elementen van fans, zoals de gedetailleerde pixelart en explosieve actie, maar voegt tactische gevechtsmechanica en roguelike-elementen toe aan de mix. Bestuur bekende Metal Slug-helden zoals Marco, Tarma, Fio en Eri in snelle, dynamische gevechten. Als tactisch spel is positionering de sleutel – door je troepen correct op het slagveld te plaatsen, kan de Sync-vaardigheid worden geactiveerd, waarbij meerdere helden extra schade aan de vijand toebrengen. Bereid je voor op een geheel nieuwe Metal Slug-ervaring wanneer Metal Slug Tactics in 2022 wordt gelanceerd voor Nintendo Switch.

Tetris-effect: Connected door Monstars Inc., Resonair en Stage Games / Enhance

Deze versie van het veelgeprezen Tetris Effect bevat de modus Journey voor één speler, maar ook de competitieve Zone Battle-modus (lokaal* of online**) en de coöperatieve Connected-modus. Het bevat ook platformonafhankelijke multiplayer, dus het is gemakkelijker om mensen te vinden om mee of tegen te spelen. Neem de Tetris Effect-ervaring met je mee wanneer Tetris Effect: Connected op 8 oktober wordt gelanceerd voor Nintendo Switch.

FAR: Changing Tides getijden van Okomotive / Frontier Foundry

Vaar uit voor een nieuwe reis in dit sfeervolle voertuigavontuur dat zich afspeelt in het post-apocalyptische universum dat voor het eerst werd geïntroduceerd in FAR: Lone Sails. Bestuur je eigen zeevarende schip en verken een uitgestrekt overstroomd landschap, overwin machtige stormen en overwin raadsels terwijl je op reis gaat om een ​​nieuw thuis te vinden. Het is een emotionele, meditatieve reis die geen voorkennis van de FAR-serie vereist. FAR: Changing Tides wordt begin 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch.

Loop Hero van Four Quarters/Devolver Digital

In plaats van de held te spelen in deze innovatieve, op kaarten gebaseerde RPG, moet je de wereld creëren waar de held doorheen reist. Gebruik een groeiend kaartspel met mystieke kaarten en plaats vijanden, gebouwen en terrein langs elke unieke expeditielus die de held verkent. Krachtige buit kan worden teruggevonden en uitgerust voor elke heldenklasse, en hoe meer lussen je voltooit, hoe meer je opties uitbreiden, met nieuwe kaarten, heldenklassen en voogdenbazen die onderweg worden ontgrendeld. Loop Hero wordt deze winter gelanceerd voor Nintendo Switch.

Boyfriend Dungeon van Kitfox Games

In deze oprechte datingsim die kerkers doorkruist, gebruik je het in-game geld dat je verdient door tegen monsters te vechten om je wapens te gebruiken tijdens romantische uitstapjes. Meerdere vechtstijlen betekenen gewoon meer schatjes om relaties mee aan te gaan! Boyfriend Dungeon gelanceerd voor Nintendo Switch!

Necrobarista: Final Pour van Route 59 / Coconut Island Games

In een verhaal over koffie en de dood volgt deze visuele roman in anime-stijl een dynamische cast van personages terwijl ze navigeren door de fantasierijke koffiecultuur van Melbourne, de twijfelachtige ethiek van necromantie en het proces van loslaten. Deze uitgebreide Director’s Cut van de originele game bevat nieuwe verhaalinhoud en geremasterde beelden. Er is zelfs een nieuwe Studio-modus waarin spelers hun eigen dialoog en verhalen kunnen creëren. Necrobarista: Final Pour wordt gelanceerd als een getimede console exclusief voor Nintendo Switch!

ISLANDERS: Console-editie van GrizzlyGames / Coatsink

In dit ontspannende, procedureel gegenereerde strategiespel ontwikkel je een eiland door gebouwen uit je inventaris te plaatsen. Scoor genoeg punten en je krijgt meer gebouwen waarmee je je eilandnederzetting kunt laten groeien. Als je dan niet verder kunt bouwen, begin dan gewoon helemaal opnieuw en doe het allemaal opnieuw op een ander eiland. Met zijn minimalistische aanpak, intuïtieve mechanica en bijna oneindige kleurrijke eilanden om op te bouwen, laat ISLANDERS je in een mum van tijd de stad van je dromen steeds opnieuw creëren. ISLANDERS: Console Edition gelanceerd voor Nintendo Switch als een getimede exclusieve console!

Garden Story van Picogram / Rose City Games:

Word de Guardian of the Grove en verken een levendig eiland om de bewoners te inspireren, de invasieve Rot af te weren en je huis opnieuw op te bouwen. Ga in op verzoeken van dorpelingen, los puzzels op en doe er alles aan om de gemeenschap te helpen herstellen! Garden Story gelanceerd als exclusieve console met getimede tijd!

Montage rol

De Indie World-presentatie bevatte ook een montage van aankomende indiegames, waaronder twee games die zijn gelanceerd voor Nintendo Switch: Slime Rancher: Plortable Edition van Monomi Park en Curious Expedition 2 van Maschinen-Mensch / Thunderful Publishing.

Bovendien benadrukte de montage ook Hundred Days – Winemaking Simulator van Broken Arm Games en Gang Beasts van Boneloaf, die beide deze winter worden gelanceerd; ASTRONEER van System Era Softworks, dat in januari wordt gelanceerd; en LumbearJack van Finalboss Games / Armor Games, komen in 2022.