Indie World Showcase – 11 Mei 2022 samenvatting

Indie World Showcase – 11 Mei 2022 samenvatting

Nintendo’s Indie World Showcase voor mei 2022 is afgelopen en het bedrijf heeft een verklaring uitgegeven waarin alles wordt samengevat wat er is gebeurd. Tijdens de presentatie werden bijna 20 verschillende titels vertoond.

video

Er is voor elk wat wils met zo’n gevarieerde selectie van onafhankelijke titels die naar de Nintendo Switch komen! Nintendo en zijn uitgevers- en ontwikkelingspartners van over de hele wereld hebben nieuwe details onthuld over 20 indie-games die naar de Nintendo Switch-systeemfamilie komen, waaronder vier titels die vandaag worden uitgebracht: Mini Motorways, Soundfall, OPUS: Echo of Starsong – Full Bloom Edition , en Gibbon: Voorbij de bomen!

Een eerste blik op Doinksoft’s noir-punk actie-avontuur Gunbrella, met een wapen dat net zo intrigerend is als de naam, en het debuut van Aggro Crab’s Another Crab’s Treasure, een zielig avontuur dat zich afspeelt in een afbrokkelende onderwaterwereld geteisterd door een mysterieuze vloek, behoren tot de hoogtepunten van de presentatie. Er is nog veel meer te zien en te doen in deze Indie World Showcase! ElecHead, een opwindend ambitieuze platformgame met hersenkrakende puzzels, en Ooblets, een game over het kweken en verzamelen van prachtige beestjes, behoren tot de andere titels.

“Dankzij het gepassioneerde werk van onze toegewijde onafhankelijke ontwikkelaars, blijft Nintendo Switch een eersteklas bestemming voor spelers om een ​​gevarieerd aanbod van fantasierijke en adembenemende games te ervaren”, aldus Steve Singer, Senior Vice President of Publisher van Nintendo of America en Ontwikkelaarsrelaties. “Met de blik van vandaag op enkele van de onafhankelijke games die in 2022 en daarna uitkomen, kunnen Nintendo Switch-spelers zich verheugen op een bomvolle selectie ongelooflijke games die ze altijd en overal kunnen spelen.”

Bezoek https://www.nintendo.com/indie-world / om de hele Indie World Showcase te zien.

Aggro Crab’s Another Crab’s Treasure

Je bevindt je op een waterplaneet die op instorten staat in dit op een schaaldier lijkende zielenspel. Om de slagen van tegenstanders die meerdere keren zo groot zijn als jij te weerstaan, moet je het afval om je heen gebruiken als een schelp zoals Kril de heremietkreeft. Met meer dan 50 mogelijke granaten om te vinden en een hele reeks angstaanjagende vijanden om te vechten, ga je op een epische schatzoektocht om de duistere mysteries te ontdekken die ten grondslag liggen aan de vervuilde oceaan. Another Crab’s Treasure zal volgend jaar zijn Nintendo Switch-debuut maken.

Gunbrella van Doinksoft en Devolver Digital

Een spel ontwikkeld door Doinksoft en uitgegeven door Devolver Digital waarin je speelt als een norse houthakker op een wraakmissie uitgerust met de mysterieuze Gunbrella. Je onderzoek raakt verstrikt in de innerlijke werking van geesten en gangsters, politie en sektes, en andere, meer vreemde personages in dit noir-punk avonturenspel dat zich afspeelt op een planeet die snel geen natuurlijke hulpbronnen meer heeft. In ruige side-scrolling oorlogsvoering, ga op zoek naar restjes en reserveonderdelen om je gewaardeerde wapen te verbeteren, zodat je kunt glijden, slingeren, sprinten, duiken en tegenstanders uitschakelen. Volgend jaar wordt Gunbrella uitgebracht voor Nintendo Switch.

Mini Highways van de Dinosaur Polo Club:

Bent u ooit vastgelopen in het verkeer en wenste u dat u er iets aan kon doen? Je bestuurt de verkeersproblemen van de stad in Mini Motorways. Teken en bouw wegen om een ​​drukke metropool te creëren, waarbij je zorgvuldig omgaat met verbeteringen zoals snelwegen en rotondes om aan veranderende behoeften te voldoen, terwijl je je stad opknapt om het verkeer in beweging te houden. Hoe lang kun jij de wereldsteden in beweging houden? Maak je klaar voor Mini Motorways, die later vandaag op de Nintendo Switch zal verschijnen!

Ooblets

Kweek en train schattige jonge dieren, ook wel ooblets genoemd, terwijl je een nieuw leven ontwikkelt in de snelgroeiende bevolking van Badgetown. Pas je personage aan, sluit vriendschap met de lokale bevolking, ontwerp je huis, maak knutselwerkjes, start een bedrijf en doe mee aan epische dansgevechten! Je kunt ook je ooblet-metgezellen aankleden, minigames spelen en door Oob reizen naar andere locaties, elk met zijn eigen set personages, missies, objecten en ooblets. Deze zomer vindt Ooblets zijn weg naar de Nintendo Switch.

Nama Takahashi’s ElecHead

ElecHead is een slimme en stoere 2D-puzzelplatformgame die je creativiteit zal doen ontbranden, gemaakt door een eenpersoonsontwikkelingsteam en geprototypeerd als onderdeel van een schooluitdaging. Elec is een kleine robot op een zoektocht om het licht terug te brengen naar de planeet. Elec activeert muren, vloeren, platforms en schakelaars door er elektriciteit doorheen te laten stromen. Hij kan ook zijn hoofd losmaken en gooien om objecten op afstand te activeren, maar wees voorzichtig: als hij zijn hoofd niet binnen 10 seconden terugkrijgt, wordt hij uitgeschakeld. Elec zal zijn verstand moeten gebruiken om een ​​uitweg te vinden uit deze met vallen gevulde gevangenis, zowel fysiek als figuurlijk. Deze zomer komt ElecHead naar de Nintendo Switch.

Drastische spellen met Noodlecake’s Soundfall

Deze snelle kerkercrawler combineert plunderaar-shooter-actie met muzikaal plezier waarbij je op je tenen zult tikken. Jij bent een Guardian of Harmony, een muzikaal wonderkind dat door de Componisten is opgeroepen om de strijd aan te gaan met de krachten van Discord in het rijk van Symphonia. Met meer dan 500 uitrustingsstukken voor het aanpassen van vaardigheden en honderden schatcombinaties, kun je je kracht verbeteren door je acties op de muziek af te stemmen. Vecht je door willekeurig gecreëerde podia en confrontaties die zijn geïnspireerd op de muziek, alleen of met maximaal vier spelers in lokale* en online** multiplayer. Er zijn ongeveer 140 nummers om uit te kiezen, waardoor er verschillende playthroughs mogelijk zijn. Maak je klaar om je hoofd te stuiteren naar Soundfall, dat later vandaag op het Nintendo Switch-systeem wordt uitgebracht!

Wildfrost van Deadpan Games en Chucklefish:

Neem het op tegen de harde elementen in deze tactische, roguelike deckbuilder. Terwijl je op weg bent om een ​​einde te maken aan het eeuwige ijs, bouw en personaliseer je je deck. Tijdens elke run kun je charmante partnerkaarten maken en upgraden, en je centrumstad laten groeien om nieuwe dingen, evenementen en uitdagingen te ontgrendelen! Bouw en vecht je ideale kaartspel om een ​​einde te maken aan een eindeloze winter. Dit kerstseizoen wordt Wildfrost uitgebracht voor Nintendo Switch.

Team OFK’s We Are OFK:

We Are OFK neemt je mee op een interactief making-of-the-band-avontuur door Los Angeles, waar je leert over dromen, daten en huur betalen. Je zult je bezighouden met een volledig gesproken cast terwijl je de levens van Itsumi Saito en haar vrienden ziet evolueren in een geanimeerde verhalende serie die wordt geproduceerd in wekelijkse afleveringen. Deze zomer wordt We Are OFK uitgebracht voor Nintendo Switch.

Batora: Lost Haven van Stormind Games en Team 17:

Verken het universum in deze niet-lineaire, verhaalgedreven interplanetaire actie-RPG die elementen van een hack-and-slash-game combineert met een twin-stick shooter! Je speelt als Avril, een 16-jarig meisje met uitzonderlijke vaardigheden, in Batora: Lost Haven. Het is aan jou om je planeet te redden na een vreemde en tragische gebeurtenis. In deze snelle reis gebruik je de kracht van je lichaam en geest om de moeilijkheden en hindernissen die je onderweg tegenkomt te overwinnen. Wanneer Batora: Lost Haven dit najaar op de Nintendo Switch verschijnt, kun je je lot kiezen.

Spiraalcircus met Fireshine Games’ SILT

In dit puzzel-avonturenspel duik je in een angstaanjagende afgrond onder water en los je lang vergeten geheimen op. Verken een bizarre onderwaterwereld vol vreemde uitrusting, oude ruïnes en angstaanjagende zeedieren. Bezit zeedieren en gebruik hun vaardigheden om puzzels op te lossen en de diepten van de oceaan te verkennen. Duik in de duistere diepten van SILT, dat volgende maand op Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Landfall Games’ Totally Accurate Battle Simulator

In deze grappige variant op simulatiestrategiegames leid je een team van rode en blauwe wobblers uit oude regio’s, griezelige locaties en fantastische rijken. Kijk hoe je onevenwichtige leger door de geschiedenis heen gevechten aangaat in Totally Accurate Battle Simulator. Naast de 100+ wobblers die al beschikbaar zijn, kun je nieuwe maken in de maker van de unit. In lokale* en online** multiplayer kun je zelfs je wobblers sturen om tegen je vrienden te vechten! Deze zomer zal Totally Accurate Battle Simulator zijn weg vinden naar Nintendo Switch.

Ghost pattern’s Wayward Strand:

In dit gepassioneerde verhalende avontuur dat zich afspeelt in het landelijke Australië van de jaren 70, stap je aan boord van een vreemd drijvend ziekenhuis en ontdek je een wereld van levende verhalen. Speel als de onverschrokken jonge journalist Casey Beaumaris en onderzoek de geheimen van het luchtschip terwijl je de bewoners van het ziekenhuis volgt. Je kunt een van de verhalen van meer dan een dozijn personages selecteren om deel van uit te maken terwijl ze zich in realtime om je heen ontvouwen. Elke herhaling biedt je de kans om iets te vinden dat je nog niet eerder had gezien. Op 21 juli wordt Wayward Strand uitgebracht op Nintendo Switch.

Enorm monster met Cult of the Lamb van Devolver Digital:

Dit actie-avonturenspel speelt zich af in een willekeurig gecreëerde omgeving. Je moet je schuld terugbetalen als een bezeten lam dat voor uitsterven is gespaard door een sombere vreemdeling… door een toegewijde gemeenschap van bosaanhangers te vormen. Verzamel middelen om gebouwen te bouwen en roep vervolgens de moed op om gevaarlijke kerkers zoals de Silk Cradle binnen te gaan. Om de meester van de kerker, Shamura, te bestrijden, ga je naar de donkere diepten, die vol zitten met scheermesspinnen en dodelijke duizendpoten. Dit jaar komt Cult of the Lamb naar de Nintendo Switch.

SIGONO’s OPUS: Echo of Starsong – Full Bloom Edition:

Zoek in dit verhalende puzzelspel ongrijpbare asteroïden, communiceer met een diverse cast van mensen en los het raadsel van sterrenliedjes op. Eda, een jonge vrouw die ongewone geluidsgolven kan horen die bekend staan ​​als sterrenliedjes, ontmoet een jonge man die op zoek is naar hun bron. Ze gaan naar het centrum van het universum om een ​​oud verhaal te ontrafelen. De Nintendo Switch-versie van OPUS: Echo of Starsong – Full Bloom Edition wordt later vandaag uitgebracht!

Gibbon: Beyond the Trees from Broken Rules:

Zwaai, glij en salto je een weg door een handgeschilderde jungle met behulp van een dynamisch bewegingssysteem. Je speelt als een verloren gibbon op een gevaarlijke reis naar onbekende landen in dit meeslepende verhaal over vrijheid en overleven. Speel een verhaal na dat de strijd van levende soorten over de hele aarde beschrijft, of race naar vrijheid in de bevrijdingsmodus. Gibbon: Beyond the Trees is nu uit op Nintendo Switch!

Deze Indie World-presentatie bevatte ook een montage van aankomende indietitels, zoals Card Shark, die momenteel beschikbaar is voor pre-order in de Nintendo eShop en My Nintendo Store en die later vandaag een demo zal hebben; A Guidebook of Babel, die dit najaar op het Nintendo Switch-systeem verschijnt; OneShot: World Machine Edition, die deze zomer op de Nintendo Switch verschijnt; Cursed to Golf, die deze zomer uitkomt; en Idol Manager, die op 25 augustus op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Ad