Indie World Showcase samenvatting (15 December 2020)

Indie World Showcase samenvatting (15 December 2020)

Nintendo hield een Indie World Showcase-presentatie, die enkele opmerkelijke verrassingen bevat in de aankomende game-lanceringskalender voor dit en aankomend jaar.

Highlights

Hoogtepunten van de video zijn onder meer Among Us, het losbandige overlevingsspel voor sociale deductie, dat later vandaag voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht! Andere aanbevolen games in de showcase van vandaag zijn Super Meat Boy Forever, het langverwachte vervolg op Super Meat Boy, en Spelunky en Spelunky 2, de spelonkachtige verkenningsplatforms die de verbeelding van spelers (en bomzakken) in vuur en vlam hebben gezet.

video
play-rounded-fill

Steve Singer, Nintendo of America’s Senior Vice President of Publisher and Developer Relations

We want Nintendo Switch owners to feel like they’re on a journey of discovery, with new indie gems to uncover around every corner. Thanks to the dedicated ingenuity of independent developers around the world who have chosen Nintendo Switch as a home for their games, the system continues to host a flourishing collection of unforgettable indie experiences for players to enjoy.

Indie World Showcase games

Among Us van InnerSloth

Ontdek wie van je vrienden een geheime bedrieger is in Among Us, het overlevingsspel met sociale deductie dat de ruimte stormenderhand heeft veroverd. Werk samen om taken op een ruimteschip te voltooien voordat de bedrieger de andere spelers saboteert of uitschakelt.

Denk je dat een bemanningslid zich vreemd gedraagt? Bel voor spoedvergaderingen en bespreek wie de vermoedelijke bedrieger is … maar zorg ervoor dat u er zeker van bent voordat u stemt om iemand in de koude uithoeken van de ruimte te werpen. Among Us wordt later vandaag op de Nintendo Switch gelanceerd, met platformonafhankelijk spelen! *

Spelunky en Spelunky 2 van Mossmouth

Met Spelunky en Spelunky 2 moet je je een weg banen door verraderlijke tunnels en grotten, uitgerust met de overlevingsbenodigdheden die je onderweg tegenkomt. Met dichte werelden vol geheimen, verrassingen en slapstick-hilariteit, belooft elke keer dat je speelt gevaar en genot.

Pas op voor kabouters, geesten, vliegende vissen en galopperende kalkoenen terwijl je het onbekende verkent. Duik in Spelunky en Spelunky 2 wanneer beide games in de zomer van 2021 op de Nintendo Switch verschijnen.

Grindstone van Capybara Games

CAPY’s puzzelgevechtster Grindstone knalt zich een weg naar de Nintendo Switch. Clobber creeps om enorme combo’s te maken en kostbare slijpstenen te verdienen. Verzilver je slijpstenen om nieuwe uitrusting te maken en slinkse vijanden, obstakels en ontmoetingen met eindbazen te overwinnen terwijl je Grindstone Mountain verovert.

Met meer dan 200 brute levels om aan te pakken, maak je je klaar om op te staan, te grinden en te herhalen wanneer Grindstone later vandaag zijn console-lancering op Nintendo Switch krijgt als een getimede exclusiviteit.

Calico van Peachy Keen Games

Magische meisjes, kattencafés en knuffeldieren – wat heb je nog meer nodig in het leven? Vul een gezellig café met schattige wezens, charmante meubels, feestelijke decoraties en lekkere gebakjes. Het is de perfecte manier om een ​​dag door te brengen! Je kunt beginnen met ontspannen in Calico wanneer het later op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Super Meat Boy Forever van Team Meat

Het langverwachte vervolg op Super Meat Boy is gearriveerd! In Super Meat Boy Forever is het schattige babymeisje van Meat Boy en Bandage Girl, Nugget, ontvoerd. Je wordt door de grinder gehaald terwijl je door verschillende werelden springt, glijdt, stoot en schopt met duizenden met de hand gemaakte levels die willekeurig tegen elkaar worden geslagen om een ​​unieke gameplay-ervaring te creëren met elk save-spel.

Met bazen, geheimen, stervende, geweldige muziek, levendige kunst en nog meer sterven, bereid je voor op een aantal intense uitdagingen. Super Meat Boy Forever knijpt op 23 december op de Nintendo Switch als exclusieve console-lancering.

Cyber ​​Shadow van Mechanical Head Studios

Dash, snijd en spring je een weg door futuristische levels terwijl je meer dan een dozijn apocalyptische eindbazen uitschakelt in dit actie-platformgame ninjaspel. De wereld is overgenomen door synthetische levensvormen. Een wanhopig verzoek om hulp zet Shadow op reis. Navigeer behendig door de ruïnes van Mekacity,

spring voorbij valstrikken en versla de techno-hordes. Je kunt zelfs een amiibo van een personage uit de Shovel Knight-serie scannen voor wat hulp van een bekende vriend. Ontgrendel de geheimen van de eeuwenoude krachten van je ninja-clan in Cyber ​​Shadow, dat op 26 januari 2021 naar de Nintendo Switch komt.

Tunche van LEAP Game Studios:

Tunche is een 2D beat-’em-up-game met adembenemende, met de hand getekende kunst, die zich afspeelt in het Amazone-regenwoud. Het kan worden verkend met een van de vijf helden, elk met hun eigen onderscheidende vaardigheden en capaciteiten, waaronder Hat Kid, de hoofdrolspeler uit de 3D-platformgame A Hat in Time.

Ontrafel de geheimen van het regenwoud op zoek naar een mythisch beest, de Tunche. Geniet van een unieke ervaring elke keer dat je de jungle in trekt, verschillende paden oversteekt en fantastische wezens tegenkomt. Met charmante hack-and-slash-gevechten, lokaal coöpspel en een snufje sjamanistische hekserij beleef je een magische tour langs Peruaanse legendes en folklore. Trek de jungle in wanneer Tunche in maart 2021 voor het eerst op de Nintendo Switch verschijnt.

Very Very Valet van Toyful Games: kruip achter het stuur om auto’s op meer dan 20 locaties op te halen, te parkeren en terug te brengen. Maximaal drie andere spelers kunnen zich bij je voegen in dit hectische en leuke gezelschapsspel. Very Very Valet versnelt als eerste op de Nintendo Switch als een getimede exclusieve begin 2021.

Fisti-Fluffs van Playfellow Studio:

Pas op – deze kittens hebben klauwen! In dit op fysica gebaseerde gezelschapsspel met woeste katachtigen, moet je je een weg naar de overwinning meppen en bespringen. Verander de speelkamer in een slagveld door tegen objecten te slaan en ze door de kamer te lanceren.

Ervaar het toppunt van kattengevechten door te bewijzen dat je wiebelige kat de beste kat is. Neem de concurrentie lokaal aan bij de lancering, met online multiplayer in een update na de lancering. De mogelijkheden zijn eindeloos! Fisti-Fluffs krijgt in het voorjaar van 2021 voor het eerst speels op de Nintendo Switch.

Happy Game van Amanita Design:

Los zenuwslopende puzzels op, doorstaan ​​een paar verontrustende liedjes en overleef persoonlijke ontmoetingen met verdachte smileygezichten. Verdien je zoete dromen in de lente van 2021, wanneer Happy Gamelanceringen op Nintendo Switch.

Alba: A Wildlife Adventure van ustwo games:

De bekroonde studio die Monument Valley heeft gemaakt, biedt een nieuwe open-wereldervaring: Alba: A Wildlife Adventure. In dit spel kan zelfs de kleinste persoon een groot verschil maken. Ga met Alba op bezoek bij haar grootouders op een mediterraan eiland, klaar voor een rustige zomer vol wilde dieren. Maar wanneer ze haar geliefde eiland in gevaar ziet, beseft ze dat ze er iets aan moet doen!

Rekruteer vrijwilligers voor je doel, help zieke dieren te genezen, ruim de wildernis op en red uiteindelijk het eiland. Een visueel verbluffend seizoen vol ontdekkingen wacht in Alba: A Wildlife Adventure, dat in het voorjaar van 2021 naar Nintendo Switch komt.

Gnosia van Playism

In dit unieke sci-fi-avonturenspel wordt een ruimteschip ingehaald door buitenaardse wezens die de vorm van mensen kunnen aannemen. Maak kennis met een eclectische cast van personages en help hun mysteries te ontrafelen in een fascinerende verhalende draai aan het genre van sociale deductie, waarin je tegen maximaal 14 NPC’s speelt. Overwin je angsten wanneer Gnosia begin 2021 op de Nintendo Switch uitkomt.

Wat vond je van deze Indie World Showcase?

Ad