Indie World Showcase samenvatting

Indie World Showcase samenvatting

Nintendo, vergezeld door onafhankelijke ontwikkelaars van over de hele wereld, had een voorbeeld van een uitgebreide reeks indiegames die in 2020 naar de Nintendo Switch kwamen.

Ze verrasten ook fans met een paar games die dezelfde dag worden gelanceerd. De diverse line-up van games die in de video worden gemarkeerd, omvat Axiom Verge 2.

Maar ook het vervolg op de veelgeprezen Axiom Verge; Sports Story, van de makers van het populaire exclusieve Nintendo Story-golfverhaal; en retro-geïnspireerde beat-’em-up Streets of Rage 4.

The Talos Principle: Deluxe Edition en Dauntless ronden de sterke line-up van 2019 met indie-content voor Nintendo Switch af en verschijnen kort na de showcase.

Nintendo over de Indie World Showcase

As we close out another year full of amazing indie game releases for Nintendo Switch, this new Indie World video offers a glimpse of what’s to come as we kick off 2020,” said Kirk Scott, Nintendo of America’s Indie Partner Manager of Publisher and Developer Relations. “We continue to be humbled by the innovative games our indie partners are creating around the world. You can bet our support for them will continue going strong into next year and beyond.”

Bekijk de Indie World Showcase opnieuw

Ga naar https://indieworld.nintendo.com/showcase/  om de Indie World-video in zijn geheel te bekijken.
Of bekijk het gewoon hier;

video
play-rounded-fill

Indie World Showcase hoogtepunten

We hebben hieronder tijdstempels toegevoegd, zodat je naar de exacte punten kunt schakelen. Houd er rekening mee dat hieronder niet chronologisch is.

 1. Axiom Verge 2
  Thomas Happ Games
  Ontdek de oorsprong van het Axiom Verge-universum in het langverwachte vervolg op het veelgeprezen spel. Axiom Verge 2 wordt gelanceerd voor de Nintendo Switch in het najaar van 2020.
 2. Sports Story
  Sidebar Games
  Van de makers van Golf Story komt een nieuw avontuur vol golf, tennis, kerkers, spionage, mini-games en veel vrienden – en vijanden – om elkaar onderweg te ontmoeten. Sports Story wordt medio 2020 exclusief voor de Nintendo Switch uitgebracht.
 3. Dauntless
  Phoenix Labs
  Sluit je aan bij miljoenen spelers in Dauntless, de snelst groeiende online actie-RPG, en verken een enorme, gratis te spelen online wereld. Sta samen en versla Behemoths met je vrienden van over de hele wereld met echte cross-play zoals Dauntless na de showcase werd gelanceerd

  De Skyfighter Armour en Skymetal Weapon Set zijn exclusief voor Slayers op de Nintendo Switch en zorgen ervoor dat je er op je best uitziet. Deze cosmetische set bevat wapenskins voor alle zeven wapensoorten in Dauntless en een stijlvolle pantserset.

 4. The Talos Principle: Deluxe Edition 
  Croteam
  Met de taak op zak om een reeks van meer dan 120 complexe puzzels op te lossen, zullen spelers drones omleiden, laserstralen manipuleren en tijd repliceren om hun waarde te bewijzen. The Talos Principle: Deluxe Edition is beschikbaar op Nintendo Switch!
 5. The Survivalists 
  Team17
  The Survivalists combineert knutselen, bouwen aan basis en overleven, samen met enkele verrassingen, in een nieuw avontuur dat zich afspeelt in het universum van Escapists. En op de Nintendo Switch kunnen maximaal vier spelers samen spelen in de lokale draadloze en online multiplayer. The Survivalists lanceert voor Nintendo Switch in 2020.
 6. Streets of Rage 4
  Dotemu / Guard Crush Games / Lizardcube
  Streets of Rage 4 bouwt voort op de legendarische gameplay van de legendarische Streets of Rage trilogy met nieuwe mechanica, een nieuw verhaal en een handschoen van gevaarlijke podia met een ernstig misdaadprobleem. Er zal veel gestoofde kip op borden liggen en slechteriken om in elkaar te slaan wanneer Streets of Rage 4 in de eerste helft van 2020 naar Nintendo Switch komt.
 7. Gleamlight 
  D3PUBLISHER
  Met behulp van een glas-in-lood motief zet dit unieke spel spelers in de rol van een zwaard (dat klopt: een zwaard) in een angstaanjagend, droevig, maar warm verhaal getekend in een prachtige glasachtige wereld. Van de ontwikkelaars van Bloodstained: Ritual of the Night komt Gleamlight en wordt begin 2020 gelanceerd voor de Nintendo Switch.
 8. SkateBIRD
  Glass Bottom Games
  Kijk naar deze schattige kleine vogels versnipperen! Of ze nu buigen op rietjes, over nietmachines schoppen of lijnen door een park snijden dat met plakband wordt samengehouden, skatevogels doen altijd hun best – en zien er schattig uit. SkateBIRD wordt eind 2020 gelanceerd voor de Nintendo Switch.
 9. Bake ’n Switch
  Streamline Media Group
  In deze party-vechter die helemaal om eten draait, werken maximaal vier spelers als een team om deeg te slaan, te combineren en te bakken voordat de tijd om is. Bake ‘n Switch maakt iets speciaals op de Nintendo Switch in de zomer van 2020.
 10. SuperMash
  Digital Continue
  SuperMash is een liefdesbrief aan de cultuur van videogames en speelt zich af in een gamewinkel van een broer en zus die een mysterieuze gameconsole ontdekken. Spelers zullen nooit weten wat ze kunnen verwachten in SuperMash omdat de game videogames genres combineert en elke keer een andere ervaring creëert. SuperMash zal de boel op de Nintendo Switch in mei 2020 op gang brengen.
 11. Sail Forth
  David Evans
  Er gaat niets boven een avontuur op volle zee dat klassieke marine-actie combineert met verkenning. In Sail Forth wordt de hele kaart procedureel gegenereerd, met spelers die eilanden ontdekken om te verkennen, speurtochten om te nemen, zeilers om te redden en piraten om te plunderen. Sail Forth docks op de Nintendo Switch in 2020.
 12. Murder by Numbers
  Mediatonic
  Van tv-studio’s tot blitse awardshows, spelers moeten een verward web van samenzwering, bedrog en, natuurlijk, moord ontdekken, terwijl ze de waarheid één pixel tegelijk verzamelen. Met muziek van Masakazu Sugimori, de componist achter Phoenix Wright: Ace Attorney en Viewtiful Joe, wordt Murder by Numbers begin 2020 als een getimede exclusief op de Nintendo Switch gelanceerd.
 13. Liberated
  Atomic Wolf
  Liberated combineert de kunst van cyberpunk, met de hand getekende grafische romans met interactiviteit en actie om een naadloze ervaring te creëren. Terwijl spelers tussen pagina’s bladeren, side-scrolling stealth-gunplay en platformactie, moeten ze vanuit veel gezichtspunten zien wat er gebeurt om de waarheid te ontleden. Liberated wordt als 2020 als getimede exclusief uitgebracht op de Nintendo Switch.
 14. Boyfriend Dungeon 
  Kitfox Games
  In deze dating sim-dungeon crawler-mashup smeden spelers waardevolle herinneringen met veel verschillende liefdes en gebruiken ze vervolgens hun individuele vechtstijlen om monsters op te ruimen en de geheimen van de kerker te onthullen. Boyfriend Dungeon wil meer zijn dan vrienden met Nintendo Switch in 2020.
 15. Dreamscaper
  Afterburner Studios
  Soms is de enige manier om het hoofd te bieden aan een moeilijk onderwerp … zelfs als dat betekent vechten tegen een nachtmerrieachtige depressie die leeft in het onderbewustzijn van een jonge vrouw. Dreamscaper combineert een brawler, een top-down shooter en een kerker-crawler en lanceert als eerste exclusief op consoles begin 2020 op Nintendo Switch.
 16. Oddworld: Stranger’s Wrath
  Oddworld Inhabitants
  In dit klassieke actie-avontuurspel spelen spelers de ongewone kruisboog van Stranger die rondjes letterlijk levende munitie afvuurt – van knaagdieren tot insecten. Met bijgewerkte first-person shooter-bediening en gyroscopisch richten, wordt de definitieve versie van deze klassieke versie in januari voor de Nintendo Switch gelanceerd, met pre-aankoop al beschikbaar.

Al met al was het een prachtige Indie World Showcase waarin meerdere games werden getoond die op zijn zachtst gezegd interessant waren en interessant waren.

Wat was je favoriet van deze Indie World Showcase?

Ad