Indivisible – Alle toekomstige updates en DLC geannuleerd – Laatste patch 13 oktober

Indivisible – Alle toekomstige updates en DLC geannuleerd – Laatste patch 13 oktober

505 Games heeft een verklaring uitgebracht over de toekomst van Indivisible na de ontbinding van ontwikkelaar Lab Zero Games.

Lab Zero Games heeft onlangs een ingrijpende herstructurering en personeelswisselingen ondergaan na beschuldigingen van misbruik tegen hoofdontwerper en eigenaar Mike Zaimont.

Na deze wijzigingen is 505 Games tussenbeide gekomen om te bevestigen dat de productie op Indivisible is gestopt, wat betekent dat alle geplande toekomstige DLC en andere aanvullende inhoud zijn geannuleerd.

Een laatste update

Dat gezegd hebbende, zal de Nintnedo Switch-versie van de game op 13 oktober een laatste patch ontvangen, die ‘Razmi’s Challenges, New Game + en Couch Co-Op’ zal toevoegen, waardoor het op snelheid komt met alle andere versies van de titel.

Volledige verklaring van 505 Games

In het licht van de recente herstructurering en ontbinding van Lab Zero, wil 505 Games graag verduidelijken wat dit betekent voor de toekomst van Indivisible.

In dit stadium zal er, afgezien van de inhoud die al wordt ingezonden, helaas geen productie van de game meer plaatsvinden.

We begrijpen dat spelers al lang wachten op gastpersonages en op enkele door Backer gemaakte personages. Helaas wordt deze extra inhoud niet aan het spel toegevoegd.

Er is een update voor Nintendo Switch die al wordt ingediend. Het voegt Razmi’s Challenges, New Game + en Couch Co-Op toe aan de Nintendo Switch. Die update brengt alle platforms op hetzelfde ontwikkelingsniveau en biedt een complete game-ervaring voor alle huidige en toekomstige spelers. Dit wordt naar verwachting later deze maand vanaf 13 oktober uitgebracht en daarna naar andere regio’s uitgerold.

Indivisible is een spel van diversiteit, inclusie, vriendschap en evolutie. 505 Games werkte jarenlang samen met de getalenteerde en creatieve mensen van Lab Zero om Indivisible tot leven te brengen.

We zijn trots op het spel dat is gemaakt en zijn blij dat het de positieve reacties heeft gekregen die het verdient. Het spijt ons dat de reis op deze manier is geëindigd.

We willen alle Indivisible spelers, nieuw en oud, bedanken die het spel hebben gesteund. We waarderen jullie allemaal uit de grond van ons hart.

—505 Games

Veelgestelde vragen

 • Hoe zit het met gastpersonages?
  • We begrijpen dat spelers van oudsher op gastpersonages hebben gewacht, evenals op enkele door backers gemaakte personages. Helaas wordt deze extra inhoud niet aan het spel toegevoegd. De IP-houder van ten minste één van de gastpersonages heeft zich teruggetrokken en we verwachten dat er meer zullen volgen. De ontbinding van Lab Zero betekent dat er geen toekomstige ontwikkeling op Indivisible zal plaatsvinden.
 • Wat is er aan de hand met het Ajna-beeld voor donateurs?
  • De enige overgebleven fysieke IndieGoGo Backer-beloning is het Ajna / Heruka-beeld. Om de Backer-community te ondersteunen, nam 505 Games deze verantwoordelijkheid over om ervoor te zorgen dat fans hun fysieke beloningen zouden ontvangen. 505 betaalt om de beelden te produceren die op het punt staan ​​in productie te gaan. We zullen te zijner tijd informatie plaatsen over de beschikbaarheid van deze beloning.
 • Wordt de game verwijderd van Steam, PlayStation, Xbox, enz.?
  • De game blijft beschikbaar voor digitale aankoop op alle huidige platforms. Fysieke versies van de game zijn nog steeds beschikbaar voor PS4 en Xbox One in alle regio’s. Fysieke versies van de game voor Switch zijn alleen beschikbaar in Europa en Japan.
 • Komt de Noord-Amerikaanse fysieke versie van de game uit?
  • We verwachten in november een kleine partij Noord-Amerikaanse fysieke Nintendo Switch-cartridges bij geselecteerde retailers. We zullen meer informatie vrijgeven zodra we deze hebben bevestigd. Voorlopig moeten spelers met pre-orders wachten op meer nieuws om te zien of je winkelier exemplaren beschikbaar heeft om bestellingen uit te voeren.
 • Mijn ondersteuningscode werkt niet / ik heb mijn digitale beloning niet ontvangen, wat moet ik doen?
  • Lab Zero is verantwoordelijk voor alle digitale Indiegogo-beloningen en backer-problemen (behalve de standbeelden en fysieke versies van het spel). Neem rechtstreeks contact met hen op via indiegogo@labzerogames.com. Houd er rekening mee dat ze, gezien hun huidige situatie, mogelijk niet kunnen antwoorden.