Indivisible – Gevechts- en karaktertrailer

Indivisible – Gevechts- en karaktertrailer

505 Games en Lab Zero Games hebben een nieuwe trailer voor Indivisible gepubliceerd. De nieuwste trailer toont de gevechten en personages in Indivisible.

video
play-rounded-fill

Over Indivisible

Indivisible is een actie-RPG / platformgame met verbluffende handgetekende kunst en animatie gecombineerd met unieke realtime gevechtsmechanieken. Dompel jezelf onder in een fantastische wereld met tientallen speelbare personages, een rijke vertelervaring, gameplay die gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen is en de kenmerkende vlijmscherpe kwaliteit waar Lab Zero Games om bekend staat!

Ons verhaal draait om Ajna, een onverschrokken meisje met een rebelse inslag. Opgeheven door haar vader aan de rand van hun landelijke stad, wordt haar leven in chaos geworpen wanneer haar huis wordt aangevallen, en een mysterieuze kracht ontwaakt in haar.

De enorme fantasiewereld, personages en het esthetische ontwerp van de game zijn geïnspireerd op verschillende culturen en mythologieën. Tijdens de zoektocht van Ajna komt ze veel ‘incarnaties’ tegen: mensen die ze kan absorberen en manifesteren om samen met haar te vechten. Er zijn veel incarnaties om te rekruteren, elk met hun eigen verhaal en persoonlijkheid. Door mensen uit verre landen te verenigen, leert Ajna over zichzelf, de wereld waarin ze leeft, en vooral hoe ze het kan redden.

Ad