Indivisible – Launch Trailer

Indivisible – Launch Trailer

505 Games heeft een officiële trailer voor Indivisible uitgebracht. Indivisible is nu beschikbaar voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Indivisible

Indivisible draait rondom Ajna, een onverschrokken meisje met een rebelse inslag, opgevoed door haar vader aan de rand van hun landelijke stad.

Wanneer haar leven in chaos wordt geworpen nadat haar huis is aangevallen, ontwaakt er een mysterieuze kracht in haar. Tijdens de zoektocht van Ajna zal ze vele ‘incarnaties’ tegenkomen; mensen die ze in zich kan opnemen en zich kan manifesteren om naast haar te vechten. Er zijn veel incarnaties om te rekruteren, elk met hun eigen verhaal en persoonlijkheid. Door mensen uit verre landen te verenigen, leert Ajna over zichzelf, de wereld waarin ze leeft en, het allerbelangrijkste, hoe ze het kan redden.

Ondeelbare functies ultra-zeldzame, realtime feestvechtersmechanieken subtiel in balans met responsieve verkenning door een enorme, handgetekende en geanimeerde fantasiewereld geïnspireerd door verschillende culturen en mythologieën.

Met tientallen volledig stembare speelbare personages, een rijke vertelervaring en gameplay die zowel gemakkelijk te leren als uitdagend te beheersen is, biedt Indivisible spelers een zorgvuldig met de hand gemaakte reis met een krachtige boodschap in het hart.