Indivisible – Opening animatie

Indivisible – Opening animatie

Publisher 505 Games en ontwikkelaar Lab Zero Games hebben de openingsanimatie van Indivisible onthuld – die werd afgehandeld door Studio Trigger en Titmouse.

Het bevat verschillende snapshots van de heldin Ajna van de game op haar zoektocht – kruisende paden met veel nieuwe bondgenoten en vijanden.

video
play-rounded-fill

Over Indivisible

Indivisible is een nieuwe RPG IP, met Ajna (AHZH-na) in de hoofdrol, een meisje dat op reis gaat over de hele wereld om de waarheid achter haar mysterieuze krachten te ontdekken. Tijdens haar zoektocht wordt ze vergezeld door een verscheidenheid aan unieke helden en krijgt ze nieuwe vaardigheden om de omgeving te doorkruisen en de vijanden te verslaan die ze onderweg tegenkomen.

Gebouwd met de unieke karakters en gameplay-diepte waar Lab Zero om bekend staat, neemt Indivisible een frisse draai aan actie / RPG-gameplay, met een diepe verhaallijn geïnspireerd door Zuidoost-Aziatische en andere wereldmythologieën.

Lab Zero’s kenmerkende 2D handgetekende animatie van functiekwaliteit en een weelderige soundtrack van de legendarische Secret of Mana-componist Hiroki Kikuta verrijken en verbeteren de game verder.

Indivisible komt later dit jaar op de Nintendo Switch.