Indivisible Original Soundtrack en Soundtrack Plus beschikbaar

Indivisible Original Soundtrack en Soundtrack Plus beschikbaar

Ben je dol op de muziek in Indivisible op Nintendo Switch? Nu kunt u er op uw gemak van genieten, wanneer u maar wilt!

Scarlet Moon Records en componist Hiroki Kikuta hebben zowel de originele soundtrack van de game als ‘originele soundtrack plus’ via bandcamp uitgebracht, zodat fans deze gratis kunnen streamen of digitale exemplaren kunnen kopen.

In totaal bevatten de twee albums maar liefst 92 nummers!

Luister naar Indivisible

Je kunt ze beluisteren of kopen via de onderstaande spelers: Indivisible (Original Game Soundtrack) van Scarlet Moon RecordsIndivisible (Original Game Soundtrack PLUS) van Hiroki Kikuta

Over Indivisible

Indivisible is een actie-RPG / platformgame met verbluffende handgetekende kunst en animatie in combinatie met unieke realtime gevechtsmechanica. Dompel jezelf onder in een fantastische wereld met tientallen speelbare personages, een rijke vertelervaring, gameplay die gemakkelijk te leren is maar moeilijk te beheersen, en de kenmerkende vlijmscherpe kwaliteit waar Lab Zero Games bekend om staat!

Ons verhaal draait om Ajna, een onverschrokken meisje met een rebelse inslag. Opgegroeid door haar vader aan de rand van hun landelijke stad, wordt haar leven in chaos geworpen wanneer haar huis wordt aangevallen en een mysterieuze kracht ontwaakt in haar.

De enorme fantasiewereld, personages en het esthetische ontwerp van de game zijn geïnspireerd op verschillende culturen en mythologieën. Tijdens Ajna’s zoektocht zal ze veel ‘incarnaties’ tegenkomen: mensen die ze kan absorberen en manifesteren om naast haar te vechten. Er zijn veel incarnaties om te rekruteren, elk met hun eigen verhaal en persoonlijkheid. Door mensen uit verre landen te verenigen, zal Ajna meer te weten komen over zichzelf, de wereld waarin ze woont en vooral hoe ze die kan redden.

Ad