Indivisible – Vechtsysteem Trailer

Indivisible – Vechtsysteem Trailer

Spike Chunsoft heeft een nieuwe trailer voor Indivisible in Japan gedeeld. De nieuwe trailer laat het vechtsysteem in de game zien.

video
play-rounded-fill

Over Indivisible

Indivisible is een actie-RPG / platformgame met verbluffende handgetekende kunst en animatie in combinatie met unieke realtime gevechtsmechanica. Dompel jezelf onder in een fantastische wereld met tientallen speelbare personages, een rijke vertelervaring, gameplay die gemakkelijk te leren is maar moeilijk te beheersen, en de kenmerkende vlijmscherpe kwaliteit waar Lab Zero Games bekend om staat!

Ons verhaal draait om Ajna, een onverschrokken meisje met een rebelse inslag. Opgegroeid door haar vader aan de rand van hun landelijke stad, wordt haar leven in chaos geworpen wanneer haar huis wordt aangevallen en een mysterieuze kracht ontwaakt in haar.

De enorme fantasiewereld, personages en het esthetische ontwerp van de game zijn geïnspireerd op verschillende culturen en mythologieën. Tijdens Ajna’s zoektocht zal ze veel ‘incarnaties’ tegenkomen: mensen die ze kan absorberen en manifesteren om naast haar te vechten. Er zijn veel incarnaties om te rekruteren, elk met hun eigen verhaal en persoonlijkheid. Door mensen uit verre landen te verenigen, zal Ajna meer te weten komen over zichzelf, de wereld waarin ze woont en vooral hoe ze die kan redden.

Indivisible lanceringen op 16 juli 2020 in Japan, bu is al elders digitaal beschikbaar

Ad