Infernax – Deux or Die update voegt multiplayer-modus toe

Infernax – Deux or Die update voegt multiplayer-modus toe

De grote nieuwe gratis content-update “Deux or Die” is uitgebracht door Infernax als onderdeel van de viering van de eerste verjaardag van de game. Ergens in het voorjaar wordt het toegankelijk gemaakt.

De update bevat een gloednieuwe multiplayer-modus die een nieuw personage introduceert met twee verschillende bewegingensets waaruit spelers kunnen kiezen. Cervul the Squire, zoon van Harold, de onenthousiaste erfgenaam van de Brown Mound, kan worden bestuurd door een tweede persoon.

video
play-rounded-fill

Deux or Die

Met de komende update kan de gruwelijke zoektocht van Infernax worden voltooid in gelijktijdige actie voor twee spelers (of in een hot-swappable modus voor één speler als je liever alleen vecht), waardoor het hele spel opnieuw in balans komt voor gevechten met twee helden. Deze modus is ook beschikbaar als je ervoor kiest om het spel alleen te spelen. Cervul the Squire, een veelzijdige jongere die dodelijke vaardigheden heeft in zowel het gooien van een bijl als het vechten met gereedschap, is een van de nieuwe personages die als gevolg van deze ontwikkeling in het conflict worden betrokken. De krachten van Cervul the Squire om verschillende aanvallen en buffs uit te voeren, bieden voordelen voor een of beide spelers, en hij heeft een goed hart – tenzij je ervoor kiest om de slechte sterfelijkheidsroute te nemen, in welk geval spelers een hele andere kant van de mogelijkheden van Cervul. Als je ervoor kiest om de donkere weg te volgen, kun je verwachten dat je gameplay… explosiever wordt, met een grotere nadruk op het aanrichten van schade met behulp van gespecialiseerde uitrusting.

Coöpspel wordt toegevoegd aan Infernax’ favoriete wapenmodus als onderdeel van de volgende lente-inhoudsupdate van de game. Dit zal een uitstekende functie zijn voor gamers die geïnteresseerd zijn in het maximaliseren van hun vuurkracht tegen de gigantische dieren in het spel. Dit eerbetoon aan de Contra-videogameserie is toegankelijk door de traditionele “Konami”-code in te voeren, en dankzij de toevoeging van een tweede scherpschutter heeft de game nu een vernieuwd openingsscherm dat veteranen van de serie onmiddellijk zullen herkennen.

p>

Een nieuw speelbaar personage, bekend als “The Stranger”, werd oorspronkelijk geïntroduceerd door Infernax.

Over Infernax

Het verhaal van Infernax volgt de heldendaden van een grote ridder die terugreist naar zijn geboorteplaats, maar ontdekt dat deze is bedorven door slechte tovenarij.

Je zult gemene monsters, gevaarlijke beesten en verraderlijk terrein tegenkomen terwijl je op je missie bent om de wortel van deze besmetting te lokaliseren en uit te roeien met behulp van alle beschikbare methoden.

GEEF DE GEVOLGEN ONDER ogen

Als je bedenkt dat elke keuze die je maakt belangrijk is, zou je dan liever: iemand vermoorden of iemand anders helpen?

Je kunt je leven, mana of schade vergroten door de ervaring te gebruiken die je hebt verkregen door wezens in plakjes te snijden, toch?

Overweeg dit alstublieft serieus voordat u beslist wat u moet doen, mijn vriend. Eén beslissing kan het verloop van het spel volledig veranderen; weet je nog wat je de andere speler hebt aangedaan? Boer Pepper herinnert zich.

GEVOLGEN VAN DE SITUATIE

Je moet proberen zoveel mogelijk vijanden te verslaan om wat geld te verdienen. Gebruik dit geld om krachtigere wapens en bepantsering van de smid te kopen. Terwijl je door het spel gaat, moet je er ook naar streven om je algehele kracht te verbeteren.

Bij elke beslissing die je neemt, ontgrendel je een nieuwe reeks optionele taken waarmee je geld, vaardigheden en formidabele wapens kunt verdienen.

Val hun bolwerk binnen en elimineer hun leiders voordat er nog meer onschuldige mensen worden gedood door de mysterieuze vloek die jouw territorium teistert. Jij alleen hebt de macht om het land van Upel van deze wezens te zuiveren, en wat je ook kiest om te doen, het is helemaal aan jou; alles wat je wilt doen, man.

Kenmerken

  • Veel conclusies die worden bepaald door de acties van de speler.
  • Moeilijke kasteelkerkers en verschillende baasgevechten gedurende het spel.
  • woeste, wrede beesten die je dood op de meest gruwelijke manier wensen.
  • een door een speler aangestuurd voortgangsmechanisme dat volledig geïndividualiseerde gameplay mogelijk maakt.
  • Je kunt jezelf verder helpen bij je missie om de vloek ongedaan te maken door nieuwe dingen te kopen en nieuwe talenten te ontsluiten.
  • Een gevaarlijke en unieke open wereld met een groot aantal verborgen plekjes om te ontdekken.
  • Buttercup, je kunt maar beter je tandvlees klaarmaken, want de dingen gaan bloederig worden.
Ad