Infernax – Eerste 15 minuten

Infernax – Eerste 15 minuten

We bekijken wat nieuwe gameplay voor de ouderwetse platformgame Infernax. Game Informer deelde ongeveer 15 minuten aan gameplay vanaf het begin van de game.

video
play-rounded-fill

Over Infernax

Infernax volgt de heldendaden van een grote ridder die thuiskomt en ontdekt dat zijn land is verwoest door kwaadaardige tovenarij.

Je zult tijdens je reis de confrontatie aangaan met wrede dieren, angstaanjagende beesten en gevaarlijke terreinen om de wortel van deze corruptie te ontdekken en uit te roeien met alle mogelijke middelen.

Is het niet belangrijker om de volgende keuzes te maken:

  • iemand doden of helpen?
  • Je ervaring met het snijden van monsters gebruiken om extra leven, mana of schade te verkrijgen?

Overweeg uw opties zorgvuldig voordat u een beslissing neemt, mijn vriend. Een enkele beslissing kan het verloop van het spel veranderen; weet je nog wat je die vent hebt aangedaan? Boer Pepper herinnert zich iets.

Vernietig zoveel monsters als je kunt om geld te verdienen, gebruik je geld om betere wapens en pantsers van de smid te kopen en bereid je voor om nog meer gezichten te vernietigen tijdens je reis!

Elke beslissing die je neemt, ontgrendelt nieuwe zijmissies waarmee je formidabele wapens en talenten kunt verdienen, evenals geld.

Bestorm het kasteel en dood hun meesters voordat meer onschuldige mensen bezwijken voor de mysterieuze ziekte die je land heeft geteisterd. Uiteindelijk kun jij alleen Upel van deze demonen verlossen, welke methode je ook kiest; jij wel, man…

Functies

  • Meerdere eindes afhankelijk van de keuzes van de speler.
  • Er zijn verschillende baasgevechten en moeilijke kasteelkerkers.
  • meedogenloze, moorddadige beesten die vastbesloten zijn je te vermoorden.
  • Gebruik het nivelleringssysteem om uw ervaring te personaliseren.
  • Koop nieuwe dingen en krijg nieuwe vaardigheden om je te helpen bij je zoektocht om de vloek ongedaan te maken.
  • Het wordt gruwelijk, boterbloem, in deze enge en ongewone open wereld met talloze verborgen plekjes om te ontdekken.

Op 8 februari 2022 zal Infernax beschikbaar zijn voor Nintendo Switch via de eShop. Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch en Portugees behoren tot de ondersteunde talen.

Ad