Infernium komt

Infernium komt

Infernium heeft een release datum gekregen op de Nintendo Switch. De game, die zichzelf beschrijft als “een first person survival horror interpretatie van Pac-man” zal vanaf 12 April de Nintendo Switch onveilig maken.

Over Infernium

Infernium is een game gevuld met wrede uitdagingen om te overwinnen. Tijdens het spelen van het spel zul je de meeste vijanden niet kunnen doden of beschadigen, maar tegelijkertijd zonder een seconde weg te rennen is niet de oplossing.

Terwijl je wordt achtervolgd moet je nadenken en je strategie heroverwegen en verborgen snelkoppelingen openen terwijl de wereld en zijn kennis zich om je heen ontvouwen op een niet-lineaire manier, waardoor elke playthrough anders wordt. Van de maker van het multi-bekroonde indie-spel van het jaar MIND: Path to Thalamus.

Elke kleine verandering die je in Infernium maakt zal voor altijd zo blijven. Als speler moet je slim zijn over het oogsten (of niet) van Licht, interactie met deuren, barrières en liften en zelfs je dood. Sterven zet de wereld niet terug, het is een deel van de ervaring.

Dat is waarom er consequenties zullen zijn als je onvoorzichtig met je dood handelt.

Trailer Infernium

video
play-rounded-fill

Wat vinden jullie van Infernium?