Infinite Links – Eerste 25 minuten

Infinite Links – Eerste 25 minuten

We hebben enkele vroege beelden van de RPG, Infinite Links, die onlangs op Nintendo Switch is gepubliceerd. Handheld Players heeft gezorgd voor de eerste 25 minuten.

video
play-rounded-fill

About Infinite Links

Talismans zijn mystieke snuisterijen met een enorme kracht, waarvan sommige elke wens kunnen vervullen. Kronos, een jonge tovenaar in opleiding, en Serene, die zichzelf als broers en zussen beschouwt, raken verstrikt in een Talisman-complot. Zullen ze in staat zijn zichzelf en de rest van de planeet te redden van het dreigende gevaar?

Rust talismannen uit op het vaardigheidsbord om vaardigheden en dodelijke technieken te leren die kunnen worden gebruikt om het tij te keren in turn-based gevechten. Je krijgt extra voordelen door wapens, bepantsering en talismannen te smeden en te upgraden uit middelen. Er zijn ook strategische functies zoals gevechtsformaties en vallen, naast de vele missies, arena’s en monsterprestaties die wachten als uitdagingen in deze fantasie-RPG!

Infinite Links kan worden gekocht als digitale download via de Nintendo Switch eShop. De beschikbare talen van de game zijn Engels en Japans.