InkyPen werkt samen met Kodansha om manga naar InkyPen te brengen

InkyPen werkt samen met Kodansha om manga naar InkyPen te brengen

Er is een grote update gekomen voor de InkyPen-abonnementsservice, die in december 2018 op de Nintendo Switch is gelanceerd.

InkyPen heeft aangekondigd samen te werken met Kodansha om een ​​enorme bibliotheek van manga naar InkyPen te brengen. De nieuwe toevoegingen zijn onder meer “Attack on Titan, Fairy Tail, Battle Angel Alita, Parasyte en nog veel meer”.

Over Inkypen

Ontvang duizenden strips met een maandelijks abonnement.

InkyPen bevat strips van over de hele wereld. Van grote uitgevers tot indies en webcomics. Inclusief strips zoals Hellboy (Dark Horse), Robotech (Titan), Transformers en Judge Dredd (IDW), Sarah’s Scribbles (Andrews McMeel Universal) en nog veel, veel meer.

Lees InkyPen zelf of stel beperkingen voor ouderlijk toezicht in de app in, zodat je strips voor de leeftijd kunt delen met een jonger publiek.

Lees geweldige klassiekers en stand-alone series. Lees strips die zich afspelen in de wereld van je favoriete games, tv-shows en boeken. Lees over het breedste scala aan genres en smaken die beschikbaar zijn in één app. Schrijf je in om het allemaal te lezen zonder beperking! Alleen op het Nintendo Switch-systeem.