Insomia – Launch trailer

Insomia – Launch trailer

Er is een lanceringstrailer voorbereid door Meridiem Games en Path Games voor de aankomende Nintendo Switch-release van Insomnia. De first-person horrorgame is nu mogelijk weer in actie te zien voor geïnteresseerden.

video
play-rounded-fill

Over Insomnia

Joe Castevet heeft zojuist de erfenis ontvangen van een historisch huis op het platteland. Joe is zich er niet van bewust dat deze familielijn een vloek draagt. Terwijl je vecht tegen je eigen lot in een verhalend veld vol intriges en gevaar, ontdek je de verschrikkelijke mysteries die diep in het Castevet-huis verborgen zijn!

Bezoek het landgoed van je grootvader en ontdek dat niets is wat het lijkt. Je donkerste angsten zullen uitkomen als je wordt ondergedompeld in een moreel dubbelzinnig verhaal waarin niets is wat het lijkt.

Los in je zoektocht naar oplossingen unieke, uitdagende puzzels op, maar ga voorzichtig te werk, aangezien je keuzes de uitkomst van de personages kunnen beïnvloeden.

Belangrijke elementen

  • Horror in de atmosfeer: als je door het huis van Castevet gaat, zal je omgeving veranderen en zullen je donkerste angsten uitkomen. Voordat het te laat is, kun je wegkomen van je verleden?
  • Digitale en analoge puzzels Terwijl je worstelt om je verstand te redden, los je verschillende ingewikkelde raadsels op die met elkaar verbonden zijn.
  • Ontdekkingsgerelateerd verhaal Ga op in een moreel duister verhaal waarin niets is wat het lijkt. Je staat op het punt iets sinisters te leren… Onderzoek het verlaten huis van je grootvader om de oplossingen te vinden!
  • verschillende conclusies: wees voorzichtig! Het verloop van het leven van de personages wordt bepaald door je beslissingen tijdens het spel.

Nu kun je Insomnis krijgen op de Nintendo Switch.