Internetdownload vereist voor fysieke versie Wolfenstein II

Internetdownload vereist voor fysieke versie Wolfenstein II

1f0d274bd0929dbee915fb938a38b08d

Amazon’s productpagina voor de Nintendo Switch-versie van Wolfenstein II: The New Colossus heeft een update gekregen, maar het is niet vanwege een nieuwe releasedatum … was het maar zo.

De afbeelding van Wolfenstein II: The New Colossus is bijgewerkt en bevat een waarschuwing dat een “internetdownload is vereist”.

Om dat geweldige nieuws nog meer te overtreffen (ja waarschijnlijk heeft Bethesda opnieuw voor de goedkopere wagen gekozen) geeft deze ook nog eens aan dat een MicroSD-kaart nodig kan zijn. Het is niet de eerste keer dat een fysiek Nintendo Switch-spel deze waarschuwing heeft gehad, en het is waarschijnlijk dat dit niet het laatste zal zijn wanneer we kijken naar de huidige generatie triple A-titels.

Ontmoet fysieke gamers halverwege

Maar voor de liefde van God, alsjeblieft, grote ontwikkelaars en uitgevers, als het gaat om een ​​titel waarvan je weet dat die als warme broodjes gaat verkopen, net zoals Wolfenstein II, ontmoet ons gamers halverwege. Forceer een download niet waar deze kan worden voorkomen met een eenvoudig groter kaartje.

Wij fysieke game-kopers zijn verzamelaars en over het algemeen je oudere fans … geef ons dat stukje algemene beleefdheid!