Inti Creates – 25 jarig jubileum in 2020 – Twee games op komst

Inti Creates – 25 jarig jubileum in 2020 – Twee games op komst

In een recent citaat aan 4Gamer onthulde Inti Creates CEO Takuya Aizu dat het bedrijf rond zijn 25-jarig jubileum op 8 mei 2020 twee nieuwe titels, digital only, zou lanceren.

De games zelf worden na deze datum gelanceerd.

Ruwe vertaling (met dank aan Gematsu)

In 2020 viert Inti Creates zijn 25-jarig jubileum vanaf 8 mei. De eerste helft van het jaar zal een beetje een adempauze zijn, maar we hopen ergens na 8 mei ongeveer twee titels digital only uit te brengen.

En terwijl ik ook de herstart van dat gekke spel in gedachten houd, zal ik elke dag de schouders van de vice-president masseren om onze ‘vlaggenschip’ titel in beweging te krijgen.

Over Inti Creates

Inti Creates werd opgericht op 8 mei 1996 in Chiba Prefecture, Japan door een groep veteranen uit de game-industrie, waaronder de huidige president en oud-producent Takuya Aizu, Executive VP en game-ontwerper Yoshihisa Tsuda en bedrijfsdirecteur en geluidsbestuurder Ippo Yamada.

In de loop der jaren hebben ze heel hard gewerkt om een ​​van de grootste en meest succesvolle onafhankelijke ontwikkelaars van Japan te worden. Beginnend op 23 april 1998 met de ontwikkeling van onze allereerste game, Speed ​​Power Gunbike die werd uitgebracht op de Playstation 1 in Japan, zijn ze verder gegaan met het ontwikkelen van meer dan 50 games voor grote videogamebedrijven zoals Capcom, Bandai Namco Entertainment, Sega en Sony Computer Entertainment.

Inti Creates spellen uitgebracht in Noord-Amerika

Als een Japans bedrijf komt het feit dat niet alle games die ze ontwikkelen in Noord-Amerika worden uitgebracht met het grondgebied. Hier zijn een aantal redenen voor, waarvan de grootste het feit is dat ze geen zeggenschap hebben over het feit dat ze niet de uitgever van deze games zijn, zoals de grote hoeveelheid games die ze hebben ontwikkeld voor de Crayon Shin-chan-serie. dit soort zaken.

De eerste game die ze ontwikkelden om een ​​release buiten Japan te krijgen, was de eerste game in de Mega Man Zero-serie op 10 september 2002. Sindsdien hebben ze meer dan 15 games ontwikkeld die releases buiten Japan hebben gezien, zoals de Mega Man Zero-serie, Mega Man ZX-serie, Mega Man 9 en Mega Man 10.

Ad