Inti Creates – Azure Striker Gunvolt 3

Inti Creates – Azure Striker Gunvolt 3

Inti Creates, het team achter de Azure Striker Gunvolt-serie, maakte in juni bekend dat ze druk bezig zijn met Azure Striker Gunvolt 3.

Inti Creates CEO Takuya Aizu verklaarde dat ze plannen hebben voor de derde deelname aan de franchise en dat ze werken aan een “nooit eerder vertoonde” gameplay-stijl met hun nieuwe personage, Kirin.

Mr. Aizu stelde Nintendo Switch-bezitters gerust dat ze nergens heen gaan en in de toekomst kwaliteitsspellen op Nintendo-hardware zullen blijven uitbrengen.

Nooit eerder gezien

Regisseur Yoshihisa Tsuda en Action Supervisor Keiji Inafune werken samen om een ​​spel te creëren met frisse en opwindende actie. Ze zijn van plan een “nooit eerder vertoonde” gameplay-stijl te introduceren met het nieuwe personage, Kirin, dus kijk alstublieft uit naar haar onthulling.

Als blijkt dat de actie niet zo “nooit eerder gezien” is, dan betekent dat alleen dat de actie al uitstekend was en dat ze eraan zullen werken om van Gunvolt 3 de optimale game voor die actie te maken. Ik heb er vertrouwen in dat ze een spel zullen maken dat geweldig aanvoelt om te spelen.

We zijn bezig met de voorbereidingen voor een aantal verschillende projecten. We zijn geen gigantische studio, dus dat betekent dat onze middelen beperkt zijn en dat het behoorlijk lang kan duren voordat sommige van deze projecten aan het publiek worden onthuld, maar ik kan er zeker van zijn dat de tandwielen hier bij Inti Creates altijd draaien en dat onze makers dat wel zijn. altijd met nieuwe ideeën komen.

We ondersteunen Nintendo

Wat de Nintendo Switch betreft, hebben we al sinds het Game Boy Advance-tijdperk games ontwikkeld die zijn gebouwd om op Nintendo-hardware te draaien. Ik denk dat Nintendo-gebruikers de grootste groep mensen vormen die op de hoogte zijn van Inti Creates en onze IP’s, dus vergis je niet dat we in de toekomst games op Nintendo-hardware zullen uitbrengen.