Into the Breach – Fysieke editie aangekondigd, pre-orders live

Into the Breach – Fysieke editie aangekondigd, pre-orders live

Heb je gewacht tot het schattige Into the Breach voor Nintendo Switch op disc uitkwam? Nou, het is tijd voor goed nieuws!

Over Into the Breach

Fangamer heeft aangekondigd dat het een fysieke standaardversie van het spel zal uitbrengen, die op 21 oktober 2022 wordt verzonden. Voor $ 34 USD kun je een exemplaar vooraf bestellen (exclusief verzendkosten )

Reuzenwezens die ondergronds leven, vormen een bedreiging voor wat er nog over is van de menselijke beschaving. Om deze buitenaardse dreiging te stoppen, moet je de controle nemen over krachtige robots uit de toekomst. Dit turn-based strategiespel van de makers van FTL geeft je elke keer dat je de wereld probeert te redden een nieuwe uitdaging.

Kenmerken:

  • In Defend the Cities zijn de gebouwen waarin mensen leven je mechs. Houd de Vek uit de buurt en houd je vuur in de gaten.
  • Perfect je strategie: in eenvoudige turn-based gevechten worden alle vijandelijke aanvallen weergegeven voordat ze plaatsvinden. Bedenk hoe je tegenstander aanvalt en bedenk elke beurt de beste manier om je ertegen te verdedigen.
  • Bouw de ultieme mech: terwijl je vecht tegen de Vek op de Corporate-Nation-eilanden, kun je krachtige nieuwe wapens en unieke piloten vinden om je te helpen de ultieme mech te bouwen.
  • Nog een kans: je kunt er niet voor kiezen om te falen. Als je verliest, stuur dan hulp terug in de tijd om een ​​andere tijdlijn op te slaan.
Ad