Inukari – Chase of Deception – Explanation trailer

Inukari – Chase of Deception – Explanation trailer

Inukari – Chase of Deception is op 18 maart uitgebracht in de Nintendo Switch eShop door uitgever RedDeerGames en ontwikkelaar Einzelartig Games, die een nieuwe trailer voor de game hebben onthuld.

video
play-rounded-fill

Over Inukari – Chase of Deception

NU IS HET TIJD OM TE HANDELEN

Uitbuiting, materialisme en verrijking zijn de enige dingen waar mensen op deze planeet in geïnteresseerd zijn. Je kunt niet toestaan ​​dat de mensheid al het leven en de natuur vernietigt als natuurbeschermer en beschermheer van het oude bos. Ga op avontuur om je vijanden te verslaan en de vrede te herstellen.

REN, SPRING EN VECHT

Er is geen tijd meer te verliezen. Drie uitgestrekte werelden, elk met acht harde fasen, met als hoogtepunt de verovering van het monster. Lukt het jou om het te maken en de wereld te redden? Wees snel, wendbaar en niet te stoppen!

EEN OUD NIEUW SPEL

Veteranen zullen de essentie van hun favoriete genres herkennen, zoals vintage jump & run, klassieke retro-games en indie-platformgames boordevol actie. Het is leuk vanwege de eenvoudige, duidelijke besturing en de uitdagende gameplay. De ervaring wordt aangevuld met een intrigerend, niet voor de hand liggend verhaal.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • De hoofdpersoon is een vrouw!
  • Speedrun met een verhaal – 2D vintage pixelplatformgame
  • Originele 8-bits muziek die speciaal voor deze game is ontwikkeld: eenvoudige bediening en toch uitdagende gameplay
Ad