Invisigun Reloaded komt op 22 Augustus

Invisigun Reloaded komt op 22 Augustus

Sombr Studio heeft onthuld dat Invisigun Reloaded 22 augustus op de Nintendo Switch uitbrengt voor $ 19,99.

video
play-rounded-fill

Over Invisigun Reloaded

– Campagnes voor één speler: daag jezelf uit in de Heldenreis: individueel op maat gemaakte heldencampagnes gevuld met puzzelruimtes, vaardigheidsuitdagingen en baasgevechten. De unieke vaardigheden hebben hele reizen speciaal gebouwd om je te leren de speelstijl van die held correct te gebruiken – terwijl de kunst van sluipen en beheersing van beweging een tweede natuur wordt.

– Battle Online: als je eenmaal je vaardigheden hebt aangescherpt in de Hero’s Journey en al je vrienden hebt verslagen, wil je de wereld uitdagen! Online matchmaking, crossplay met de pc-gemeenschap en publieke of private wedstrijden met join-toetsen stellen je in staat om altijd en overal een vijand te vinden.

– Kies je hoofd: met 12 verschillende helden – elk met hun eigen unieke vermogen – is er een perfecte strategie voor elke speelstijl. Van uiterst stiekem tot meedogenloos agressief, vind je favoriete vaardigheden en shock je vrienden wanneer je uit het niets verschijnt en verras ze!

– Competitief, diep verstoppertje: tel je stappen om de perfecte schuilplaats te vinden, wacht tot je vijanden zichzelf onthullen en spring dan in! Hoewel in eerste instantie contra-intuïtief, wordt onzichtbaarheid je meest veelzijdige hulpmiddel, wat leidt tot intense momenten van volledige stilte. De kernmechanica van Invisigun beloont geduld, vooruitziendheid, bedrog en bewustzijn.

– Eenvoudig te leren, moeilijk te beheersen: de diepte is bijna onbeperkt met opzettelijk aas, niet-detecteerbare richtingsveranderingen, power-up drops en toevallige hobbels (dat is misschien niet zo toevallig). De schaakdans is oneindig en evolueert, en al het bedrog wordt alleen maar versterkt door het feit dat je tegenstanders OVERAL op de loer liggen!

Ad