Ion Fury – Aftershock expansion komt deze zomer uit

Ion Fury – Aftershock expansion komt deze zomer uit

Uitgevers 3D Realms en 1C Entertainment hebben, samen met ontwikkelaar Voidpoint , een uitbreiding aangekondigd voor de retro-stijl first-person shooter Ion Fury.

De uitbreiding is getiteld “Aftershock”, en spelers zullen opnieuw de rol van Shelly Harrison op zich nemen terwijl ze zich een weg baant door nieuwe zones en vijanden op een hoverbike. De uitbreiding wordt ergens deze zomer gelanceerd voor Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Ion Fury – Aftershock

Na het verslaan van Heskel in haar vorige avontuur, besluit Shelly Harrison om feest te vieren in een plaatselijke bar. Wanneer explosies haar smakelijke drankje onderbreken, haast ze zich om Heskel te vinden in een monsterlijke vliegmachine, gek kakelend terwijl hij wegschiet naar een paddenstoelwolk aan de horizon.

Instinctief grijpt ze naar haar Loverboy-revolver, pikt hem en zoekt naar het snelste transportmiddel dat ze kan vinden: een slanke en krachtige supersnelle Hover Bike, bewapend met Drunken Homing Plasma Missiles. Shelly’s strijd tegen Heskel gaat verder met meerdere gloednieuwe zones om te verkennen, nieuwe gevaarlijke vijanden, nieuwe bewapening om ze mee te vernietigen en verbazingwekkende snelle voertuiggevechten.

Net als klassieke uitbreidingen biedt “Aftershock” een gloednieuwe Arrange-modus. Of je nu voor het eerst speelt of Ion Fury opnieuw bezoekt, kies de Arrange-modus om het originele spel te ervaren, maar nu uitgebreid met nieuwe vijanden, wapens en meer.

Weergegeven in dezelfde Build Engine die geliefde titels als Duke Nukem 3D en Shadow Warrior aandreef, neemt Ion Fury het klassieke shooter-framework en injecteert een beetje moderne chaos met functies zoals headshots. Voidpoint heeft niet alleen een game gemaakt die is geïnspireerd op shooters uit de jaren 90: ze hebben praktisch door de tijd gereisd en hebben hun eigen shooter uit de jaren 90 gemaakt. ”