Ion Fury arriveert op 14 mei in eShop, 26 juni fysiek

Ion Fury arriveert op 14 mei in eShop, 26 juni fysiek

Voidpoint , 3D Realms en 1C Entertainment , hebben aangekondigd dat Ion Fury op 14 mei zal verschijnen in de Nintendo Switch eShop.

Een fysieke editie is wereldwijd beschikbaar op 26 juni.

video
play-rounded-fill

Over Ion Fury

Maak plaats voor Shelly “Bombshell” Harrison terwijl ze het cybercultistische leger van de sadistische Dr. Jadus Heskel neerhaalt, dit keer op consoles. Verdedig Neo D.C. met Shelly’s vertrouwde drievoudige Loverboy-revolver met 60 frames per seconde op PlayStation 4 en Xbox One, en ga de vernietiging op met de Nintendo Switch.

Scheur door cyborg-infanterie, gigantische robots en zelfs wendigos met acht retro-geïnspireerde wapens. Dual-wield Penetrator SMG’s met brandgevaarlijke munitie om vijanden te verschroeien, chaos te veroorzaken met de Disperser met shotgunshells of granaten te wisselen, of gooi een Clusterpuck in een kamer en verwijder iedereen.

Met dezelfde Build-engine achter de originele Duke Nukem 3D biedt Ion Fury het geliefde gevoel van shooters uit de jaren 90. Naadloos geïntegreerde moderne functies zijn onder meer headshots, omgevingsinteractie, verbeterde fysica, automatisch opslaan en breedbeeldfunctionaliteit.

Ion Fury’s huwelijk van beide stijlen biedt zowel een echte introductie tot klassieke FPS-games als een waardige toevoeging aan het genre als geheel, zoals blijkt uit het winnen van de IndieDB’s game of the year-prijs. 

Mike Nielsen, CEO van 3D Realms

We wilden ervoor zorgen dat het bloederige plezier van de pc-versie net zo goed aanvoelde op consoles. We hadden nooit gedacht dat we de dag zouden zien waarop we de Build-engine op moderne consoles zouden kunnen gebruiken, maar we denken dat onze spelers zullen genieten van de inspanningen van Voidpoint en het fantastische werk van General Arcade.

Ad