Ion Fury – Expansion Pack komt 2021

Ion Fury – Expansion Pack komt 2021

Uitgevers 3D Realms en 1C Entertainment , en ontwikkelaar Voidpoint hebben onthuld dat er een uitbreidingspakket in de maak is voor Ion Fury. 

Volgens het officiële Twitter-account van de game komt het uitbreidingspakket ergens in 2021 uit. Er werd ook een teaser-trailer gedeeld;

video
play-rounded-fill

Er zijn nog geen verdere details bekend … maar Ion Fury op zichzelf is geweldig, dus we zullen waarschijnlijk genieten van de uitbreiding!

Inhoudsopgave (TOC)

Over Ion Fury

Shelly “Bombshell” Harrison gaat op een zoektocht om het kwaadaardige transhumanistische meesterbrein Dr. Jadus Heskel in de straten van Neo DC te verslaan. Ze laat een spoor van bloedbad achter in enorme levels met meerdere paden vol gigantische explosies, meer geheime gebieden dan we kunnen tellen en onmenselijke vijanden achter elke hoek. Er is hier geen herstellende gezondheid; stop met dekking zoeken en begin met rennen en schieten.

Shelly’s kruistocht om het leger van Heskel neer te halen, zal haar vernietiging in haar kielzog achterlaten met een breed arsenaal aan wapens, compleet met alternatieve vuurmodi en verschillende soorten munitie.

Ion Fury lacht om het idee van verplichte checkpoints en rechte paden door schietgalerijen. Maar alleen omdat dit een echte old-school first-person shooter is, wil dat nog niet zeggen dat we alle goede nieuwe dingen die de afgelopen twee decennia hebben gebracht, hebben genegeerd. Headshots? Hel ja. Meer fysica en interactiviteit? Zeker weten. 3DRealms, Voidpoint en 1C Entertainment hebben het beste van twee werelden genomen en dit allemaal tot een bloederige stoofpot gekookt.

Kenmerken:

  • De echte opvolger van klassieke shooters zoals Duke Nukem 3D, Shadow Warrior en Blood.
  • Ervaar de originele BUILD-engine op steroïden, opgepompt en klaar om na 20 jaar weer te rocken!
  • Buk, spring, klim, zwem en schiet je een weg door 7 spannende zones boordevol chaos op meerdere niveaus!
  • Een prachtige spelwereld samengesteld uit duizenden handgemaakte texturen en sprites
  • Een ontzagwekkend arsenaal aan verwoestende wapens, waaronder meerdere soorten munitie en alternatieve vuurmodi. Drievoudige revolvers, granaatwerpers en warmtezoekende slimme bommen zijn je beste vrienden!
  • De klassieke FPS-actie uit de jaren 90 waar je dol op bent, vermengd met moderne uitvindingen zoals locatieschade en naadloze niveauovergangen
  • NUL PROCEDURELE GENERATIE. Alle niveaus zijn met de hand gemaakt en zitten vol met meerdere paden, coole effecten en complexe decorstukken!
  • Bonzende soundtrack bestaande uit echte bijgehouden modulemuziek, in authentiek FastTracker 2-formaat
Ad