Ion Fury – Launch Trailer

Ion Fury – Launch Trailer

Ontwikkelaar Voidpoint samen met uitgevers 3D Realms en 1C Entertainment lanceerden hun retro FPS Ion Fury op Nintendo Switch.

Voorheen bekend als Ion Maiden , kunnen spelers nu de digitale versie van Ion Fury kopen op de Switch eshop. Er zal ook een fysieke release van de game zijn, die vanaf 26 juni beschikbaar zal zijn op de officiële website van Ion Fury, en vanaf 19 juni in de winkel in Europa en Australië.

video
play-rounded-fill

Over Ion Fury

Ion Fury, de old-school first-person shooter, ontwikkeld door Voidpoint en uitgegeven door 3D Realms en 1C Entertainment, blaast vandaag Nintendo Switch ™, PlayStation® 4 en Xbox One op en voegt zich bij de bekroonde pc-release van 2019.

Een cybercultistisch leger onder leiding van de gestoorde dokter Jadus Heskel marcheert op Neo D.C. en verovert de stad met geweld en terrorisme. De verwoesting van Heskel zorgt ervoor dat de bommenspecialist van de Global Defense Force, Shelly “Bombshell” Harrison, haar drankje tussen de ploegen door morst, en nu wil ze iets terugbetalen.

Neem Neo D.C. terug met een spervuur ​​aan kogels, bloedvergieten en bowlingbommen. Scheur in de trawanten van Heskel met een uiterst bevredigend arsenaal zoals het Disperser-jachtgeweer, dat zowel granaten als granaten kan afvuren, Shelly’s drievoudige Loverboy-revolver of enorme schade aanricht met de Ion Bow. Zoek wraak op cultistische grunts, woeste robots en in de lucht zwaaiende lieden, en schilder de stad rood met korrelig bloed.

De Build-engine is terug, schat. Gesmeed met dezelfde legendarische toolkit achter Duke Nukem 3D en Shadow Warrior, neemt Ion Fury de meest geliefde aspecten van shooters uit de jaren 90 en injecteert ze met moderne gevoeligheden. De glorieuze 2.5D-esthetiek schittert met kristalheldere resoluties, zinderende framerates en moderne functies zoals headshots, automatisch opslaan en breedbeeldondersteuning. Verken enorme levels vol geheimen, verticaliteit en complexiteit die nog nooit eerder mogelijk waren in een Build Engine-game.

Na een bekroond jaar en veel lovende kritieken voor zijn pc-release, inclusief IndieDB’s game van het jaar, voelt Ion Fury zich thuis op consoles. Neem het op tegen Shelly’s oorlog tegen het kwaad onderweg met Nintendo Switch en vernietiging van regen met 60 frames per seconde op PlayStation 4 en Xbox One. Schiet op alle platforms goons weg met nauwkeurig afgestemde gamepad-bedieningselementen en gevoeligheid, met een groot aantal beschikbare opties om te tweaken.

“We kunnen niet blijer zijn om deze klassieke FPS in de handen van consolespelers over de hele wereld te brengen. Ion Fury is een perfect voorbeeld van hoe de geliefde kenmerken van de shooters uit de jaren 90 samengaan met moderne technologie om een ​​unieke ervaring te bieden, ”zegt Nikolay Baryshnikov, CEO van 1C Entertainment. “Als fan van de klassieke FPS-games sinds mijn kindertijd, heb ik persoonlijk geduldig gewacht op deze dag en ik ben er zeker van dat elke andere fan van dit genre hetzelfde voelt!”

Ion Fury is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch voor $ 24,99 / / € 24,99 / £ 19,99 met ondersteuning voor Engelse, Franse, Duitse, Russische en Spaanse spraak en tekst. </ p>

Fysieke releases van PS4 en Nintendo Switch zijn wereldwijd beschikbaar op 26 juni via de officiële site van Ion Fury en in Europa en Australië via de detailhandel op Nintendo Switch op 19 juni voor € 29,99 / £ 24,99 en PlayStation 4 voor € 24, 99 / £ 19,99.

Blaas de officiële websites van 3D Realms, Ion Fury en 1C Entertainment op voor meer informatie over Shelly’s wraakzuchtige kruistocht.

Ad