Ion Fury Limited Run Games fysieke release, Pre-Order op 13 Oktober

Ion Fury Limited Run Games fysieke release, Pre-Order op 13  Oktober

Limited Run Games heeft onthuld dat ze namens de ontwikkelaar 3D Realms een fysieke Nintendo Switch-uitgave voor Ion Fury zullen distribueren.

Open pre-orders beginnen op 13 oktober 2020 (12 uur ET) via de website van Limited Run Games.

Het is aan Shelly “Bombshell” Harrison om het op te nemen tegen de kwaadaardige Dr. Heskel in deze spirituele opvolger van Duke Nukem 3D! We verspreiden fysieke exemplaren van Ion Fury namens @ 3DRealms. Koop de jouwe op PS4 of Switch in de vier weken durende pre-order, vanaf 13 oktober om 12 uur ET!

Persoonlijk heb ik al een exemplaar via 3D Realms … maar een andere optie om er een te krijgen is geweldig voor fans!

Over Ion Fury

Shelly “Bombshell” Harrison gaat op een zoektocht om het kwaadaardige transhumanistische meesterbrein Dr. Jadus Heskel in de straten van Neo DC te verslaan. Ze laat een spoor van bloedbad achter in enorme levels met meerdere paden vol gigantische explosies, meer geheime gebieden dan we kunnen tellen en onmenselijke vijanden achter elke hoek. Er is hier geen herstellende gezondheid; stop met dekking zoeken en begin met rennen en schieten.

Shelly’s kruistocht om het leger van Heskel neer te halen, zal haar de vernietiging in haar kielzog achterlaten met een breed arsenaal aan wapens, compleet met alternatieve vuurmodi en verschillende soorten munitie.

Ion Fury lacht om het idee van verplichte checkpoints en rechte paden door schietgalerijen. Maar alleen omdat dit een echte old-school first-person shooter is, wil dat nog niet zeggen dat we alle goede nieuwe dingen van de afgelopen twee decennia hebben genegeerd. Headshots? Hel ja. Meer fysica en interactiviteit? Zeker weten. 3DRealms, Voidpoint en 1C Entertainment hebben het beste van twee werelden genomen en dit allemaal tot een bloederige stoofpot gekookt.

Kenmerken:

  • De echte opvolger van klassieke shooters zoals Duke Nukem 3D, Shadow Warrior en Blood.
  • Ervaar de originele BUILD-engine op steroïden, opgepompt en klaar om na 20 jaar weer te rocken!
  • Buk, spring, klim, zwem en schiet je een weg door 7 spannende zones boordevol chaos op meerdere niveaus!
  • Een prachtige spelwereld samengesteld uit duizenden handgemaakte texturen en sprites
  • Een ontzagwekkend arsenaal aan verwoestende wapens, waaronder meerdere soorten munitie en alternatieve vuurmodi. Revolvers met drie loops, granaatwerpers en slimme bommen die op zoek zijn naar hitte zijn je beste vrienden!
  • De klassieke FPS-actie uit de jaren 90 waar je van houdt, vermengd met moderne uitvindingen zoals locatieschade en naadloze niveauovergangen
  • NUL PROCEDURELE GENERATIE. Alle niveaus zijn met de hand gemaakt en zitten vol met meerdere paden, coole effecten en complexe decorstukken!
  • Bonzende soundtrack bestaande uit echte bijgehouden modulemuziek, in authentiek FastTracker 2-formaat