Iron Galaxy Studios treft voorbereidingen voor een nieuwe game-aankondiging

Iron Galaxy Studios treft voorbereidingen voor een nieuwe game-aankondiging

Iron Galaxy Studios zijn grote voorstanders van de Nintendo Switch geweest en hebben een aantal poorten toegevoegd aan de populaire Nintendo Switch.

In een recent interview met Segment Next zei Iron Galaxy Studios GM Shekhar Dhupelia dat ze een nieuw spel in ontwikkeling hebben waar het team enorm enthousiast over is.

Het bedrijf is echter nog niet klaar om het onder de aandacht te brengen. De nieuwe Iron Galaxy-game is misschien niet voor de Nintendo Switch, maar we zullen moeten afwachten. Houd in gedachten dat ze ons Overwatch, Diablo en Skyrim hebben gebracht.

Iron Galaxy Studios GM Shekhar Dhupelia

We do have an all-new game in development that we’re really excited about. We’ll have more to say about it later on this year (stay tuned!).

Over Iron Galaxy Studios

60+ verzonden titels, 10+ platforms, 20+ partners

Bij IG vieren en koesteren ze onze verschillen en weten ze dat ze ons allemaal elke dag beter maken. Ze zetten zich in voor een omgeving waarin het personeel zichzelf kan zijn, ongeacht ras, geslacht, leeftijd, religie, bekwaamheid, identiteit, geaardheid of ervaring. Diversiteit is hoe ze het beste werk in het bedrijf zullen produceren. Dit brede spectrum van perspectieven en ervaringen draagt ​​bij aan onze stabiliteit, wat het eerste doel van Iron Galaxy is sinds de dag dat ze in 2008 werden opgericht.

Als hoeksteen van onze waarden, vormt stabiliteit de basis voor bijna elke beslissing die Iron Galaxy neemt. Ze willen dat Iron Galaxy een plek is waar je met pensioen kunt en wilt gaan (de gemiddelde ambtstermijn is meer dan vijf jaar), en onze bedrijfswaarden van People Partners, Capability en Continuous Improvement helpen ons daarbij.