Islets – Eerste 23 minuten

Islets – Eerste 23 minuten

Islets is gemaakt door Armor Game Studios en uitgebracht op Nintendo Switch. Je kunt 23 minuten gameplay bekijken dankzij Handheld Players.

Iko is een hoopvolle toekomstige krijger die over land en in de lucht reist om te proberen een groep drijvende eilanden bij elkaar te brengen. Met zijn gammele luchtschip moet hij van eiland naar eiland gaan om de magnetische kern van elk van hen opnieuw te ontsteken terwijl hij vele vijanden moet afweren.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Islets

Islets is een metroidvania-spel dat verrassend goed is, en het draait allemaal om het maken van verbindingen met de mensen om je heen. Door de eilanden weer bij elkaar te brengen en vrienden te maken met een groep interessante mensen, groeit de wereld en kan Iko meer van elke plek zien. Verken alle hoeken en gaten om de vele upgrades en uitdagingen te vinden die over deze wereld verborgen zijn.

Je kunt ook een gids inhuren, maar wees voorzichtig. De man geeft een aantal zeer vreemde vibes af…

Kenmerken

  • Verbind de eilanden als puzzelstukjes om nieuwe manieren te vinden om de plaatsen waar je al bent geweest te verkennen en de grote wereld om je heen weer bij elkaar te brengen.
  • In epische eindbaasgevechten kun je terugvechten tegen enge monsters en wrede luchtpiraten.
  • Doe uitdagingen en ontdek de geheimen van de eilanden om upgrades te vinden die je op je reis zullen helpen.
  • Maak vrienden met veel interessante mensen, zoals een arrogante krijgerklasgenoot, een verdacht vriendelijke kikker en nog veel meer.
  • Dompel jezelf onder in een met de hand geschilderde wereld die prachtig is om naar te kijken en vol weelderige, kleurrijke plekken om te verkennen.

In de Nintendo Switch eShop kun je eilandjes kopen. U kunt kiezen uit Engels, Frans, Duits, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees en Spaans.