Islets komt deze maand

Islets komt deze maand

Armor Games Studios en Kyle Thompson, die Islets hebben gemaakt, zeiden dat ze het op de Nintendo Switch zouden zetten. We weten ook dat de game op 24 augustus 2022 zal verschijnen.

Islets is een Metroidvania-game met actie-avonturen. Je speelt de rol van Iko, een “dappere muis die eropuit wil om een ​​hemel vol drijvende eilanden en gemeenschappen te verkennen die van elkaar zijn afgesneden vanwege een vreemde gebeurtenis die vele jaren geleden heeft plaatsgevonden.”

video
play-rounded-fill

Thompson zei over zijn aankomende game: “Ik kan niet wachten tot Islets na twee jaar werken eindelijk uitkomt.” “Ik wilde een charmante wereld maken vol geheimen en vreemde mensen, en ik kan niet wachten tot mensen ze eindelijk ontmoeten.”

Over Islets

Islets is een prachtig metroidvania-spel waarin je speelt als Iko, een dappere muis die een hemel vol drijvende eilanden en gemeenschappen wil verkennen die van elkaar zijn afgesneden nadat het land vele jaren geleden door een mysterieuze gebeurtenis werd verbroken .

Iko hoopt een manier te vinden om de wereld weer bij elkaar te brengen door met zijn vertrouwde maar kapotte vliegtuig door de verschillende landschappen te vliegen. Maar tijdens zijn reis leert hij ook de geheimen van het kwaad dat al sinds het begin der tijden bestaat en heeft hij zijn wereld in de eerste plaats verscheurd.

Spelers leren over de wereld van Islets door in Iko’s vliegtuig te vliegen en door kleurrijke eilandomgevingen te lopen. Maar het avontuur zal niet gemakkelijk zijn, want Iko’s moed zal op de proef worden gesteld door unieke en taaie vijanden om elke hoek.

In Islets moeten spelers leren hoe ze een verscheidenheid aan unieke speciale vaardigheden kunnen gebruiken en snelle reflexen hebben om het kwaad te stoppen dat langzaam de wereld overneemt.

Islets is gemaakt door één persoon, Kyle Thompson, die de mooie en geliefde metroidvania Sheepo heeft gemaakt. Het spel is met de hand getekend en vol persoonlijkheid.