It Takes Two – 10 miljoen exemplaren verkocht

It Takes Two – 10 miljoen exemplaren verkocht

Sinds de eerste release in maart 2021 zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht van de goed ontvangen coöperatieve videogame voor twee spelers, It Takes Two.

Het team wil graag iedereen bedanken die heeft meegedaan aan het spel en stelt dat ze “nooit aan zoveel bewonderaars hadden durven denken”. Sinds de eerste release is It Takes Two bekroond met een aantal belangrijke onderscheidingen, waaronder de titel Game of the Year bij The Game Awards 2021. In november 2022 werd het beschikbaar gesteld voor aankoop in de eShop op de Nintendo Switch. .

Over It Takes Two

Samen zijn we beter

It Takes Two is een innovatieve kijk op het platformavontuurgenre dat vanaf het begin is ontworpen om samen met een vriend of partner te worden gespeeld. Nodig een vriend uit om gratis met je mee te doen met de Friend’s Pass* en werk met hem samen om een ​​breed scala aan heerlijk verstorende spelobstakels te overwinnen.

Op elk nieuw niveau moet je nieuwe karaktervaardigheden onder de knie krijgen die met elkaar verbonden zijn. Help elkaar om onverwachte uitdagingen en hilarische situaties samen te overlopen. Omarm het hartverscheurende verhaal van een liefde die uit elkaar is gevallen.

Hazelight, de pionier op het gebied van coöperatieve gameplay, is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van It Takes Two.

PURE CO-OP-PERFECTIE is een van de belangrijkste kenmerken van het spel; met de Buddy’s Pass kun je een vriend uitnodigen om gratis te spelen.

Vrolijke VERSTOORDENDE GAMEPLAY — Je weet nooit waar je tegenaan loopt als je It Takes Two speelt; het kan van alles zijn, van razende stofzuigers tot gladde liefdesgoeroes.

EEN VERHAAL OVER RELATIES DAT OP IEDEREEN GELDT – Ontdek samen een verhaal dat je voor altijd bijblijft, een verhaal dat zowel ontroerend als betekenisvol is.