It Takes Two – Launch trailer

It Takes Two – Launch trailer

Een van de meest populaire games van 2021, It Takes Two, is nu speelbaar op de Nintendo Switch en er is een nieuwe teaser uitgebracht. Fans kunnen een tweede blik werpen op het platformavontuur dat genrelijnen vervaagt.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over It Takes Two

It Takes Two is een genre-tartend platformavontuur dat exclusief is gemaakt voor coöperatief spel. Ga op de vreemdste reis van je leven. Met Buddy’s Pass kun je een vriend uitnodigen om gratis mee te doen en samen te werken aan een breed scala aan hilarisch storende speltaken. Speel als het antagonistische paar Cody en May, twee echte mensen die op magische wijze in poppen zijn veranderd. Ze moeten samenwerken om hun verbroken relatie te herstellen terwijl ze vastzitten in een magische omgeving waar gevaar op de loer ligt.

Beheers in elk nieuw niveau speciale en onderling verbonden karaktervaardigheden. Samen overwin je veel onverwachte uitdagingen en lachwekkende situaties. Schop tegen de harige staarten van gangster-eekhoorns, vlieg met een paar ondergoed, DJ een levendige nachtclub en bobslee door een adembenemende winterwereld. Accepteer een ontroerend en humoristisch verhaal waarin gameplay en verhalen worden gecombineerd om een ​​unieke figuratieve ervaring te creëren.

De bekroonde coöperatieve speelindustrie-pionier Hazelight is de maker van It Takes Two. Samen zijn we beter en ze nemen je mee op een waanzinnig en prachtig avontuur waarin dat overduidelijk zal worden.

Kenmerken

Perfecte co-op РNodig een buddy uit om gratis te spelen met Remote Play Together** en ga op een opwindende reis die exclusief is ontworpen voor twee. Ga het hoofd aan voortdurend veranderende problemen waarbij samenwerken met anderen de enige manier is om te slagen door te kiezen tussen bank of online co̦p met split-screen spelen.

Gelukkig ontwrichtend gamen – Je weet nooit waar je de volgende keer mee te maken krijgt, van razende stofzuigers tot gelikte liefdesexperts. Ervaar een metaforische vermenging van gameplay en verhaal die de grenzen verlegt van interactieve verhalen vertellen, vol met genre-buigende uitdagingen en nieuwe karaktervaardigheden om in elk niveau onder de knie te krijgen.

Ontdek een ontroerend en oprecht verhaal over de moeilijkheden om met elkaar om te gaan in dit tijdloze verhaal over relaties. Help Cody en May bij het uitzoeken hoe ze over hun meningsverschillen heen kunnen komen. Ontmoet een kleurrijk ensemble van vreemde en lieve persoonlijkheden. Bundel je krachten en ga samen op een onvergetelijke reis!

It Takes Two is nu toegankelijk via de Nintendo Switch eShop. Er worden ook detailhandelsverkopen van gemaakt.