Ittle Dew 1 – Nieuwe Trailer, komt op 18 Augustus

Ittle Dew 1 – Nieuwe Trailer, komt op 18 Augustus

Fans van Zelda en avonturengames, het is tijd om je zeilen te hijsen en aan een nieuwe reis te beginnen!

Ludosity heeft een nieuwe trailer voor Ittle Dew op Nintendo Switch uitgebracht – samen met de bevestiging dat de game nu op 18 augustus 2019 wordt gelanceerd! De top-down actietitel is een opmaat naar Ittle Dew 2+, die in 2017 voor de Nintendo Switch werd gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Over Ittle Dew

Professionele avonturiers Ittle Dew en Tippsie gebruiken hun spieren en hersens om nog een ander eiland te verwoesten.

Avontuurlijke Ittle Dew en haar sidekick Tippsie crashen op een vreemd eiland, gevuld met buit en mysterieuze inwoners. Het duo beseft al snel dat dit misschien wel hun grootste avontuur ooit wordt.

Ittle Dew komt neer op de klassieke avonturenformule totdat er alleen nog plezier is. Ervaar slinkse puzzels, tijdloze gameplay en veel verkenning!

Avontuurlijke Ittle Dew en haar sidekick Tippsie crashen op een vreemd eiland, gevuld met buit en mysterieuze inwoners. Het duo beseft al snel dat dit misschien wel hun grootste avontuur ooit wordt. Ittle Dew komt neer op de klassieke avonturenformule totdat er alleen nog plezier is.

Leuke items

We hebben de klassieke avontuurformule beperkt tot slechts drie items, ontworpen om op min of meer voor de hand liggende manieren samen te werken. Er zijn honderden manieren om ze te combineren, dus experimenteren is cruciaal!

Speedrunning

Gevuld met honderden geheimen en snelkoppelingen, is deze game ontworpen voor speedrunning en je wordt aangemoedigd om de game te voltooien met verschillende setups van tools en wapens.

Ad