Ittle Dew 2+ Nieuwe taalopties, kortere laadtijden en meer

Ittle Dew 2+ Nieuwe taalopties, kortere laadtijden en meer

Ittle Dew 2+ keerde terug naar de Nintendo eShop als een in eigen beheer uitgegeven titel van Ludosity – enkele maanden nadat uitgever Nicalis de game van had neergehaald.

We gingen ervan uit dat deze heruitgave identiek zou zijn aan de originele uit 2017, maar nu lijkt het erop dat hij helemaal superieur is!

Dingen zijn veranderd

De opnieuw gelanceerde Ludosity-release bevat een groot aantal verbeteringen ten opzichte van de originele versie die Nicalis in 2017 publiceerde.

  1. Nieuwe talenopties (Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Zweeds en Hongaars). De originele Nicalis-release had alleen Engels.
  2. Verminderde laadtijden. Terwijl de Nicalis-release enkele seconden laadtijd tussen locaties had, besteedt de opnieuw gelanceerde Ludosity-release slechts een seconde of zo op dezelfde laadschermen.
  3. Algemene bugfixes. Hoewel de release van Nicalis last had van vreemde audioproblemen (waarbij de achtergrondmuziek eindeloos zou doorgaan tenzij spelers het spel zouden sluiten), moet dit zelfde probleem nog worden gevonden in de opnieuw gelanceerde Ludosity-release.
  4. Video-opname. De opnieuw gelanceerde Ludosity-release bevat ondersteuning voor opnames van 30 seconden op Switch, terwijl de Nicalis-release dat niet deed.

Het lijkt er zeker op dat de Ludosity veel gebieden heeft kunnen herstellen die Nicalis in het verleden met rust had gelaten!

Nicalis-versie wordt weggelaten

Helaas lijkt het erop dat alleen degenen die de opnieuw gelanceerde Ludosity-release kopen van deze verbeteringen zullen genieten. Voor zover we weten, wordt de Nicalis-release (zowel digitaal als fysiek) beschouwd als een andere applicatie, dus het krijgt niet dezelfde patch.

Daarom zijn we zelf ook uitgegaan en hebben we ook de digitale versie gekocht.