IxSHETell – Opening

IxSHETell – Opening

Entergram publiceerde de opening van IxSHETell, die in januari o de Nintendo Switch in Japan wordt gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Over IxSHETell

Hajime is de vertegenwoordiger van de schoolstudenten en de voorzitter van de studentenraad dankzij wie de regel die romantische relaties op school verbiedt, is opgeheven. Hoewel hij nu een held is die iedereen vrijheid van liefde heeft gegeven, heeft hij zelf nu geen tijd om ervan te genieten! Als zich een probleem voordoet, is het hele succes voor niets en kan de regel worden teruggebracht …

Op dat moment wordt hij bekend door Kasumi, een transferstudent die ook zijn jeugdvriend is. Bovendien werd hij de volgende dagen bekend door de charismatische studentenraadsvoorzitter Yui van de zusterschool en door het schoolidool die twee keer op rij een misswedstrijd won – Ayaka!

Een van de weinige studenten die tegen romantiek is – de “anti-romantiek factieleider” en de vice-president van de studentenraad Yoshino heeft verklaard: “Kom op, laten we een relatie aangaan en problemen veroorzaken en het verbod op romantiek terugdraaien! ”.

Hajime was blij dat zoveel mensen van hem hielden, maar besloot dat hij eerst iedereen beter moest leren kennen.

Alsof hij wachtte tot hij het zou zeggen, zijn andere jeugdvriend Shiori, een perfecte yamato nadeshiko, heeft hem bekend terwijl hij zei dat ze hem het beste kent.

Direct nadat het verbod op liefde is opgeheven, wordt de hoofdrolspeler ongelooflijk populair bij verschillende meisjes die hem agressief en uit alle richtingen benaderen. Zijn liefdesverhaal begint abrupt …

IxSHETell zal op 30 januari 2020 fysiek en digitaal verschijnen in Japan. De fysieke editie is verkrijgbaar voor 5980 yen, make-to-order limited edition voor 9980 yen en digitale versie voor 5436 yen. Alle prijzen zijn exclusief 10% omzetbelasting.