Izneo komt eraan!

Izneo komt eraan!

Izneo, blijkbaar “het eerste online platform gewijd aan strips”, komt in oktober naar de Nintendo Switch. Het noemt zichzelf de Netflix van comics … dus het is zeker interessant voor diegenen van jullie die graag een digitale verzameling van hun favorieten willen op de Nintendo Switch.

video

Over Izneo

Europese stripverhalen, manga’s, graphic novels en Webtoons, kondigen vandaag de beschikbaarheid aan van de lees-app op de Nintendo Switch voor oktober 2018. De Izneo-speler, die al beschikbaar is op de computer, smartphone en tablet, zal eigenaars van Nintendo Switch in staat stellen briljant toegang te krijgen tot en te kopen hun favoriete inhoud van Izneo’s immer groeiende en enorm populaire catalogus, onderweg of op hun tv.

Daarnaast zal Izneo voor de lancering van Switch ook beschikbaar zijn op Nvidia Shield, Smart TV Phillips, Sony en alle Android-tv’s.

Leesbaar zowel online als offline, Izneo geeft Switch-eigenaars toegang tot duizenden digitale stripverhalen. Liefhebbers van stripverhalen zullen verrukt zijn om bekende titels te vinden zoals Hellboy, Aliens, Buffy of Doctor Who, Europese stripliefhebbers zullen het beste van het genre verslinden: Blacksad, Largo Winch of Valerian .. Ook Mangas-liefhebbers worden niet vergeten met Appleseed, Sherlock, Assassin’s Creed en nog veel, veel meer!

We zijn er trots op de Izneo-lezer naar Nintendo Switch te brengen en de beste stripervaring voor gamers aan te bieden “, aldus Luc Bourcier, CEO van Izneo. “Nintendo’s console is een perfect platform voor het lezen van stripboeken. Van gamer tot lezer, de kloof is net iets kleiner geworden!

Voor meer informatie over Izneo, ontdek de volledige catalogus van 25.000 titels en probeer de leeservaring, ga naar https://www.izneo.com/en 

Ad