Jack Jeanne – Engelse lokalisatie bevestigd

Jack Jeanne – Engelse lokalisatie bevestigd

Jack Jeanne wordt gelokaliseerd in het Engels. Traditioneel Chinees wordt ook ondersteund.

In 2019 werd Jack Jeanne bevestigd voor de Nintendo Switch. Sui Ishida, de ontwikkelaar van Tokyo Ghoul, had de leiding over het simulatiespel. Spelers nemen het karakter van Kisa Tachibana aan en sluiten vriendschappen met hun leeftijdsgenoten. Het belangrijkste doel is om voor het einde van het jaar de hoofdrol in een schooltoneelstuk te krijgen. Er zijn ook ritmische gameplay-elementen in het spel, waarmee spelers dansvoorstellingen met 3D-personages kunnen ervaren.

De eerste releasedatum voor Jack Jeanne was augustus 2020. Deze werd echter uitgesteld tot maart 2021.

Broccoli heeft niet gezegd wanneer de extra talen Engels en Traditioneel Chinees voor Jack Jeanne beschikbaar zullen zijn.

Over Jack Jeanne

De hoofdpersoon van het spel is Kisa Tachibana, een meisje dat een carrière in het theater had opgegeven, maar is uitgenodigd om lid te worden van de Univers Drama School, een exclusieve toneelschool voor mannelijke artiesten waar leerlingen vrouwelijke rollen spelen (bekend als “Jeanne” rollen) evenals mannelijke rollen (“Jack”-rollen). Om haar inschrijving te behouden, moet ze aan het eind van het jaar een hoofdrol spelen in het toneelstuk van de school en haar geslacht verbergen.