Jack Move komt op 20 September

Jack Move komt op 20 September

Jack Move is een nieuwe turn-based RPG gemaakt door So Romantic! en uitgegeven door HypeTrain Digital. Het komt op 20 september 2022 uit op Nintendo Switch en andere consoles.

video
play-rounded-fill

Over Jack Move

Nadat haar vader vermist is, neemt de speler de rol aan van Noa, een burgerwacht die haar weg moet vinden door een wereld van moord, ontvoering en duister onderzoek.

Jack Move is een JRPG met een unieke mix van duistere cyberpunkverhalen, turn-based gevechten en prachtige pixelart van nu. Kruip in de huid van Noa, een burgerwacht-hacker wiens vader vermist wordt en haar in een wereld van moord, ontvoering en duister onderzoek gooit.

Verhaal

Kruip in de huid van Noa, een jonge hacker uit Bright Town die voor zichzelf werkt. Terwijl de aanmatigende mega-onderneming Monomind haar vervreemde vader ontvoert, heeft Noa geen andere keuze dan hem terug te krijgen voordat het te laat is. Help haar haar vader te vinden, want ze is onderweg.

Noa reist niet alleen. Ryder, haar beste vriend en tactisch planner, en Guin Blakely, haar oom en een voormalige bedrijfsspion die van Martini’s houdt, zullen haar helpen.

Gevechten in cyberspace

Gevechten in Jack Move zijn spannend, turn-based en prachtig geanimeerd.

Verander de software van je Cyber ​​Deck om het midden in een gevecht van rol te laten wisselen, waarbij je aanval, verdediging en buffs in evenwicht houdt. De sleutel tot het winnen van een gevecht is kiezen welke software je wilt laden. Hardware-upgrades kunnen je helpen je statistieken te verbeteren, meer software te installeren of Noa nieuwe vaardigheden te geven.

Kenmerken

  • Prachtige “Hi-Bit” pixelart gemaakt met moderne technieken die geïnspireerd zijn op oude RPG’s.
  • Je kunt je vijanden in cyberspace bevechten. Je kunt ze uitschakelen met veel coole hacksoftware.
  • Verken de gevaarlijke wereld van Monocity-1 en schakel het kwaadaardige bedrijf Monomind, dat het beheert, ten val.
  • Je kunt spelen als Noa Solares, een brutale hacker die de wereld en haar vader wil redden.
  • Vecht je een weg door een aantal cyberpunkkerkers vol met allerlei slechteriken. Straatpunkers, gangsters, bedrijfsmilities, agenten van de geheime dienst en gruwelijke misgelopen cyber-experimenten zullen allemaal tegen je vechten!