Jack ‘n’ Hat – 15 minuten aan gameplay

Jack ‘n’ Hat – 15 minuten aan gameplay

De game Jack ‘n’ Hat is zojuist uitgebracht voor Nintendo Switch. Je kunt wat gameplay zien dankzij een presentatie van Super Nintendad. Op de Nintendo Switch is Jack ‘n’ Hat de nieuwste in een lange reeks 16-bits 2D-platformgames.

Jack’n’ Hat is een 16-bits pixelart-platformgame met een prachtige soundtrack en nauwkeurige besturing die je doet denken aan de beste old-school platformgames.

video
play-rounded-fill

Over Jack ‘n’ Hat

Bereid je voor op een spannende platformgame-reis door het rijk van Ririland! Prinses Riri is ontvoerd door de gemene Dr. Voo Doom, waardoor een burgeroorlog is ontketend die het koninkrijk in rep en roer heeft gebracht!

Is er iemand die machtig genoeg is om de koninklijke familie te helpen die in nood is? Jack, de bekende “manusje-van-alles”-monteur, staat klaar om de orde in het land te herstellen.

Jack moet de planeet rondreizen op zoek naar Energy Crystals, de enige krachtbron waarmee hij naar de maan kan reizen en een einde kan maken aan de plannen van Dr. Voo Doom voor wereldheerschappij! Gewapend met de nieuwste uitvinding van de briljante Dr. Expo Zicion, een hoed die als een boemerang kan worden gegooid, moet Jack de planeet afspeuren naar Energy Crystals, de enige krachtbron waarmee hij naar de maan kan reizen en een einde kan maken aan Dr. Voo Doom’s plannen voor

Help Jack terwijl hij springt en glijdt door woestijnen, oerwouden en vulkanen, terwijl hij vecht tegen lastige vijanden en angstaanjagende eindbazen!

Is het voor jou mogelijk om Ririland te behouden?

Een van de hoogtepunten van Jack’n’ Hat zijn:

  • 20 enorme levels met verborgen levels om te ontdekken!
  • Stel een verzameling kristallen, edelstenen en sterren samen. Lukt het jou om ze allemaal te verzamelen?
  • Zware baasgevechten
  • Mogelijkheden die kunnen worden ontgrendeld
  • Een gedenkwaardige chiptune-soundtrack
  • Modiën: retro en modern
  • Ongeveer 7-8 uur aan gameplay

Nintendo Switch-gebruikers moeten Jack ‘n’ Hat eens bekijken, dat een heleboel verzamelobjecten belooft, twintig enorme niveaus (met verborgen ontgrendelbare niveaus om op te starten), eindbaasgevechten en ontgrendelbare vaardigheden, en een oprechte klassieke platformerhulde met ongeveer acht uur speelplezier spel.

Ad