Jackbox Party Pack 5 aangekondigd

Jackbox Party Pack 5 aangekondigd

De Nintendo Switch heeft al vier delen van Jackbox Party Pack. Ieder deel heeft een andere collectie spellen. Recent werd bekend dat er ook een vijfde deel van dit populaire multiplayer spel aan zit te komen.

Jackbox Games

Vanaf 2014 heeft uitgever Jackbox Games jaarlijks een nieuw deel in deze serie uitgegeven. In ieder deel zitten een aantal spellen die zich richten op grote groepen gamers. Door je telefoon te verbinden kan je makkelijk met meerdere mensen spelen.

Het is nog niet bekend op welke platformen het vijfde deel in de serie zal verschijnen. Aangezien de Nintendo Switch de eerdere vier delen ook gekregen heeft (ook al kwamen deze al voor voor de Switch uit) verwachten we dat ook het vijfde deel in de serie op de Nintendo Switch zal verschijnen.

Hoewel de multiplayer ervaring erg belangrijk is bij het spel zal je ook in je eentje aan de slag kunnen gaan met de verschillende minigames. Net als de voorgaande delen bevat dit deel vijf verschillende games waaruit gekozen kan worden.

Trailer Jackbox Party Pack 5

video
play-rounded-fill

Het spel moet in de herfst van 2018 uitkomen.

Tip; in de aanbieding

Ben je erg enthousiast geraakt door de Jackbox Party Pack formule? Het eerste deel is nog tot 19 april in de aanbieding in de Nintendo eShop. Voor dit eerste deel betaal je nu geen €20,99 maar slechts €13,64. Een korting van 33%!

Ad