Jackbox Party Pack 8 komt op 14 oktober 2021

Jackbox Party Pack 8 komt op 14 oktober 2021

Jackbox-fans kunnen binnenkort een duik nemen in de volgende verzameling gekke titels van Jackbox Games! Er werd aangekondigd dat The Jackbox Party Pack 8 op 14 oktober 2021 op de “grote digitale platforms” zal verschijnen.

Deze keer bevat de collectie The Wheel of Enormous Proportions, The Poll Mine, Drawful: Animate, Job Job en Weapons Drawn.

video
play-rounded-fill

Over het Jackbox Party Pack 8

Het is waar! We zijn ineengedoken in onze respectievelijke krotten voor het maken van games en werken aan ons volgende pakket ideeën. We zijn eindelijk klaar om te delen dat de 8e aflevering van onze Party Pack-franchise dit najaar zijn debuut zal maken op grote digitale platforms.

We hebben dit jaar een aantal nieuwe vrienden bij ons, dus we hebben een aantal van de meest gestelde vragen op een rijtje gezet die we krijgen wanneer we een nieuwe titel aankondigen.

“Heeft dit pakket nog vijf games?”

Ja! Elk Party Pack bevat vijf games en The Jackbox Party Pack 8 zal beschikbaar zijn op dezelfde platforms waarop onze eerdere packs momenteel beschikbaar zijn. De telefoons-als-controllers en meespeelmogelijkheden voor het publiek die je kent en waar je van houdt, komen ook terug in dit nieuwe pakket.

“Wanneer ga je aankondigen welke games in het Pack komen?”

Kijk uit naar onze eerste game-aankondiging ergens voor eind mei (waarschijnlijk eerder). We zijn er al mee bezig, maar we willen graag al onze eenden op een rij hebben voordat we ons committeren. Als het klaar is, zoals bij al onze game-aankondigingen, delen we het nieuws op onze sociale mediakanalen en onze livestreams. Volg ons op Twitter, Facebook, Instagram en TikTok voor de laatste updates en abonneer je op onze e-mailnieuwsbrief in de voettekst van deze pagina, zodat je niets mist!

We zullen de komende maanden regelmatig de rest van de games in The Jackbox Party Pack 8 aankondigen. Later in de zomer delen we ook vroege blikken op in ontwikkeling zijnde versies van de nieuwe games.

“WORD SPUD 2 WANNEER.”

Dit is niet geformuleerd als een vraag.

“Dat is allemaal heerlijk, maar WAAROM vertel je me niet gewoon wat de releasedatum al is?!”

Omdat we een ambitieuze productiecyclus hebben en elk jaar een nieuwe titel uitbrengen, weten we de releasedatum vaak pas vrij kort voor de lancering. Meestal september! We beloven dat we niet terughoudend zijn, we moeten er gewoon voor zorgen dat we eerst in goede vorm zijn met ons indieningsproces op zoveel platforms.

We kijken ernaar uit om binnenkort meer over The Jackbox Party Pack 8 met je te delen!