JACKJEANNE Promo trailer

JACKJEANNE Promo trailer

In Japan is een nieuwe trailer uitgebracht die de Nintendo Switch-versie van JACKJEANNE promoot.

video

Over JACKJEANNE

Jack Jeanne is een ‘shounen-operasimulatiespel’ onderverdeeld in verhaal-, simulatie- en ritmegame-onderdelen.

Je bent de hoofdrolspeler Kisa Tachibana (veranderlijke voornaam), een nieuwe student die is ingeschreven aan de Univers Opera School voor jongens, die het feit verbergt dat je een meisje bent. Besteed elke dag aan repetities op het podium terwijl je je schoolleven doorbrengt met je individuele klasgenoten.

Het is jouw missie om je klas naar de overwinning te leiden en gekozen te worden als de hoofdrol voor de uiteindelijke uitvoering. Strijd tegen begaafde rivaliserende klasgenoten in pogingen om je doelen te bereiken. Misschien hebt u daarvoor meer nodig dan alleen goede prestatieresultaten …? De keuze die je maakt, heeft een grote impact op het einde van het verhaal.

Uitvoeringspartijen spelen zich uit als ritmespellen. Er zijn twee soorten ritmepartijen: zangpartijen waar je de personages kunt horen zingen, en gedeeltes waar je kunt genieten van volledige dansen, gechoreografeerd door Seishiro. Breng de prestaties van uw klas tot leven met eenvoudige bediening en echte ritmische actie.

JACKJEANNE wordt op 3 december 2020 uitgebracht op Nintendo Switch

Ad