JACKJEANNE World Overview Trailer

JACKJEANNE World Overview Trailer

Een nieuwe overzichtstrailer over de wereld van JACKJEANNE werd gepubliceerd in Japan.

video
play-rounded-fill

Over JACKJEANNE

Jack Jeanne is een “shounen opera-simulatiespel” onderverdeeld in verhaal-, simulatie- en ritmegame-onderdelen:

Verhaal

Je bent de hoofdrolspeler Kisa Tachibana (veranderlijke voornaam), een nieuwe student die is ingeschreven aan de Univers Opera School voor jongens, die het feit verbergt dat je een meisje bent. Besteed elke dag aan repetities op het podium terwijl je je schoolleven doorbrengt met je individuele klasgenoten.

Simulatie

Het is jouw missie om je klas naar de overwinning te leiden en gekozen te worden als de hoofdrol voor de uiteindelijke uitvoering. Strijd tegen begaafde rivaliserende klasgenoten in pogingen om je doelen te bereiken. Misschien heeft u daarvoor meer nodig dan alleen goede prestatieresultaten …? De keuze die je maakt, heeft een grote impact op het einde van het verhaal.

Ritmespel

Uitvoeringspartijen spelen zich af als ritmespellen. Er zijn twee soorten ritmepartijen: zangpartijen waar je de personages kunt horen zingen, en partijen waar je kunt genieten van volledige dansen, gechoreografeerd door Seishiro. Met eenvoudige bediening en echte ritmische actie brengt u de prestaties van uw klas tot leven.

JACKJEANNE wordt op 3 december 2020 gelanceerd voor Nintendo Switch in Japan.