Jamestown+ fysieke release

Jamestown+ fysieke release

Jamestown+, een shoot-em-up-avonturenspel, zal binnenkort digitaal en fysiek te koop zijn op de Nintendo Switch voor fans van de serie. Limited Run Games heeft aangekondigd dat de game een fysieke release op de Nintendo Switch zal krijgen. Vanaf 10.00 uur Eastern Standard Time op 23 december 2022 werden pre-orders van de Standard Edition van de game geopend op de website voor de prijs van $ 34,99 USD.

Over Jamestown+

Mars lonkt. Neem je metgezellen mee.

Jamestown+ is een neoklassieke coöperatieve shoot-em-up die maximaal vier spelers ondersteunt en zich afspeelt op Mars in de 17e eeuw tijdens de Britse kolonisatie van de planeet. De strijd die Raleigh voerde om het laatste bolwerk van Groot-Brittannië, de Jamestown-kolonie, te beschermen, wordt tot leven gebracht via weelderige pixelbeelden en muziek uitgevoerd door een orkest dat een prijs heeft gewonnen. Het maakt niet uit of dit je eerste of honderdste keer is dat je een shoot ’em up speelt; het moet hoe dan ook een plezierige ervaring zijn!

Jamestown+ is een eigentijdse kijk op de traditionele arcade-shooter, met alle intensiteit, complexiteit en zorgvuldig gebeeldhouwde pixels van die games, maar ook met volledig verweven coöperatieve actie.

Het brede scala aan moeilijkheidsgraden van Jamestown biedt spelers die nieuw zijn in het shoot ’em up-genre een spannende instap in het genre, terwijl veteranen tegelijkertijd de precieze besturing en furieuze actie krijgen waar ze van houden.

Je verliest alleen een credit in Jamestown+ als je hele team tegelijkertijd wordt uitgeschakeld, dus het is nooit een slecht idee om een ​​extra buddy uit te nodigen om mee te doen. Jamestown+ is een spel dat goed werkt met een willekeurig aantal spelers.