Japanse Pokemon Sword & Shield theatrale reclame

Japanse Pokemon Sword & Shield theatrale reclame

The Pokemon Company heeft een gloednieuwe video uitgebracht om de 15 november-release van Pokemon Sword and Shield op de Nintendo Switch te promoten.

video
play-rounded-fill

De video is een Japanse theatrale commercial van een minuut waarin de basisprincipes van het spel worden getoond, inclusief de nieuwe functies.

Gigantamax Pokemon

Het eerder ontdekte fenomeen dat bekend staat als Dynamaxing kan alleen voorkomen in specifieke gebieden van de regio Galar. Hoewel Dynamaxing een fenomeen lijkt te zijn dat veel voorkomt bij Pokemon van Galar, is ontdekt dat er een speciaal fenomeen is dat bekendstaat als Gigantamaxing.

Gigantamax Pokémon worden niet alleen groter, maar hun uiterlijk verandert ook. Net als bij normale Dynamaxing verhoogt Gigantamaxing de kracht van de Pokemon – en het staat elke Gigantamax Pokemon ook toe om een ​​unieke beweging te gebruiken die bekend staat als een G-Max Move.

Elke G-Max Move is specifiek voor een specifieke soort Gigantamax Pokemon, en reguliere Dynamax Pokemon kunnen G-Max Moves niet gebruiken. Alleen bepaalde soorten Pokemon kunnen Gigantamax bevatten en zelfs bij dergelijke soorten kunnen alleen zeldzame exemplaren Gigantamax gebruiken. De meeste Pokemon zullen hun gebruikelijke uiterlijk behouden als ze Dynamax zijn.

Double-pack-bonus en versie-verschillen

Als een speciale bonus voor het kopen van de Pokemon Sword en Pokemon Shield Double Pack, zullen trainers twee codes ontvangen (één per spel) die hen belonen met speciale items die bekend staan ​​als Dynamax Crystals.

Door Dynamax Crystals in the Wild Area te gebruiken, kunnen trainers Dynamax Larvitar en Dynamax Jangmo-o, Pokemon die normaal in de game worden gespeeld, onder ogen zien in speciale Max Raid Battles. Larvitar verschijnt niet in Pokemon Sword en Jangmo-o verschijnt niet in Pokémon Shield tijdens normale gameplay, maar spelers zullen ze in beide versies kunnen vangen door deze Dynamax Crystals te gebruiken.

Ad