Japanse Yoshi’s Crafted World intro & amiibo trailers

Japanse Yoshi’s Crafted World intro & amiibo trailers

Nintendo heeft twee nieuwe Yoshi’s Crafted World-trailers op hun Japanse YouTube-kanaal uitgebracht.

video

De eerste is de langste van de twee, die dient als een introductie tot het spel. De tweede trailer toont de verschillende amiibo die compatibel zijn met het spel.

video

Over Yoshi’s Crafted World

Leid Yoshi door een gloednieuw Nintendo Switch-avontuur dat alles wat je mag verwachten van side-scrolling games op zijn kop zet!

Verken een diorama-achtige wereld gemaakt van dingen zoals dozen en papieren bekers, waarbij elke side-scrolling stage de traditionele voorkant heeft en een keerzijde met verschillende uitzichten en verrassingen.

Veel ongewone obstakels in het landschap, en een goed geplaatst ei kan nieuwe wegen openen! Verken elk hoekje en gaatje om verborgen verzamelobjecten op te sporen gedurende het hele proces als Yoshi naar het doel gaat. Je kunt zelfs meedoen met een vriend in een coöperatieve actie voor twee spelers door ze een Joy-Con-controller te geven!

Gratis demo beschikbaar!

Een gratis demo van Yoshi’s Crafted World is nu beschikbaar. Ontdek de eerste fase en zie een klein stukje van wat Yoshi’s Crafted World te bieden heeft! Je kunt het downloaden vanuit de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.

Ad